Здравейте, брат ми се е засилил да взима такава и ме помоли да проуча повече за автомобила. Бих бил много благодарен ако ми дадете повече информация. Какъв разход дава градско и извънградско? Може ли да се газифицира без да се прави реглаж на клапаните всеки месец? Съединителя с демпферен маховик ли е? Кои са най-честите и болежки и кои са най-скъпите такива?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера 2.2i 16v 136кс.?
Свий
X
-
От: Фронтера 2.2i 16v 136кс.?
Маховика е обикновен.ПОне на моята е такъв ,видях го скоро като и сменях съединителя.Ако се копува комплект е доста скъп ,естествено като на всеки джип.240мм е ,аз комбинирах едно друго и излезе доста по тънко.
С обикновена газова съм и гори с 31-ци АТ гуми около 15-17 градско .
Какъв реглаж на клапани търсиш незнам ,Въпреки ДАП-ажииския фолклор че Екотек е маслояд ,моята не пипа вече повече от година .
В гората зада върви ,естествено като всеки 16 клапаноов Опел мотор,трябва да прехвърля 3 хил оборота.РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.
0895шест29410 .
-
От: Фронтера 2.2i 16v 136кс.?
Карам я 2г.На газ 12-15.Навъртял съм 22000к.Никакви сериозен проблем,вози добре,проходимоста е на ниво.Става и за дълги пътувания и за планински разходки.Управлението е леко.Моята си харчи малко масло ,но е поносимо за сега,висок съм 170см и при качване леко се свивам.Окачването е добро,моята е 96г с пружини и се кара дори приятно.С джип разход под 15лв за 100к мисля че е супер.Лекия ми автомобил е с почти същия разход.При каране в гората не съм имал ядове,макар и дълга база минава от където и другите в групата.При покупка от роднина за 3100лв с климатик и газов инжекцион просто за тези 2г надмина всичките ми очаквания.При добър екземпляр ще останете доволни.Успех
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар