Здравейте колеги, най накрая дойде време да си сбъдна една отдавнашна мечта и да си взема пикап
. Проблема е, че мразя дизелаците, а бензиновите пикапи са си рядкост. Завъртя ми се една идея в главата, да си взема дизелов пикап с блокирал/развален или без двигател и да му сложа бензинов. Вариантите които ми се въртят в главата са примерно Навара втора генерация около 1999-2003 г. и бензинов двигател 2.4 от Терано или L200 от моделите 1999-2003г, на който да се сложи бензинов двигател от паджеро. Обмислял съм варианта и за тойота хайлукс, но не знам от какво може да се сложи двигател на тойотата.
Как мислите Вие, възможно ли е технически да се направи това което съм намислил?
Кой вариант ще е най сполучлив, мицубиши, нисан, тойота или нещо друго. Отворен съм за предложения и за други модели.
Сумата която съм предвидил за придобиване на пикапа в гореописаното състояние е около 5000лв.
Колко още ще трябва да си приготвя за бензинов двигател и за самата смяна на двигателя.
Как се процедира при смяна на двигател, дали ще имам проблем с регистрацията в кат?
Хайде помагайте, отворен съм за всякакви съвети и насоки.

Как мислите Вие, възможно ли е технически да се направи това което съм намислил?
Кой вариант ще е най сполучлив, мицубиши, нисан, тойота или нещо друго. Отворен съм за предложения и за други модели.
Сумата която съм предвидил за придобиване на пикапа в гореописаното състояние е около 5000лв.
Колко още ще трябва да си приготвя за бензинов двигател и за самата смяна на двигателя.
Как се процедира при смяна на двигател, дали ще имам проблем с регистрацията в кат?
Хайде помагайте, отворен съм за всякакви съвети и насоки.
Коментар