Това е готино да си го взема и да ходя за риба, ако пък е и топло зимата ще е супер, иначе си е високо отзад и вътре си е пътник. След първите два варела - вътре ще прилича на нищо, няма да я има задната брона и всичките гумени уплътнения
Поради същата причина всичко различно от баничарка /предвидена за товаро-разтоварна дейност/ не ми върши работа. Идеята за канго, е че дори в моргата до нас има блъснато челно 4х4, което не е оглозгано, и цените са съвсем адекватни.
В този ценови диапазон ,единственото смислено нещо,според мен е Транспортер Т4 Синхро.Че може и заден блокаж да си има...
Между другото Т4 синхро е вариант, не съм го разглеждал, но все ми се струва, че за 6000лв ще е убито от към техническа част и от ръжда. Ще е с 2.5дизел, демек 10-12л нафта среден разход, излишно голям за моите цели. Ще ги прегледам вечер в мобилето.
Има и Пежо 4х4, но ако Канга в мобилето са десетина,и 5-6 по морги и отделно е пълно с рх4 и нови и по морги / ако им е същата 4х4 система/, то Пежо е само едно. Все пак гледаме и масовост и ремонтопригодност.
Иначе има Шевроле Астро 4х4 с 4.3 бензинов двигател в мобилето за 7х.лв. Дзвер, ама там ако се строши нещо, само колегата с теракана от Чехия ш мое да го оправи.
А като се замислих, че е пълно и с Еспейси 4х4, не знам там дали не е същата система като при Кангото, трябва Ясен да се изкаже, май той имаше 4х4 еспейс.
Точно това Астро го купиха за 5 000 от Сливен , и само са му сложили газова и са мсъкали праговете.
Иначе замислял ли си се за бусче на VW ?
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
Т4 има и на бензин. Включително и синхро с бензин. Но са относително редки.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Общо взето не върши, 500кг в задната част олекотяват доста предницата и съответно сцеплението "отива на кино" при киша и кал и без това,ЛСД сигурно ще помогне, но едва ли достатъчно. Затова е важно в такъв момент нещо да помогне и отзад.
Ако не навърташ по 150-200 километра дневно, то бензин/газ + 4Х4 + 500 килограма + нещо да помага отзад = УАЗ Буханка с некоя и друга доработка (хидравлика на волана).
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Ако не навърташ по 150-200 километра дневно, то бензин/газ + 4Х4 + 500 килограма + нещо да помага отзад = УАЗ Буханка с некоя и друга доработка (хидравлика на волана).
Все пак е хубаво като възможност да я ползвам и по линия Роман - Враца, демек да си е по-цивилна кола. И някоя неделя на риболов, щом ще има и 4х4. Да не е само да върти 40км днес и това да й е работата.
Коментар