Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ в избора на нов джип за работа по пресечен терен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ в избора на нов джип за работа по пресечен терен

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
    Те ИД си ги джиткат ЛК по камънака
    Много на място е това сравнение, нищо че си е едно таман да си слязъл от камилата и да ти падне чисто нов джип от някъде на аванта, а съвсем друго си е да си вземеш автомобила с пари, за които си се блъскал като роб.
    А доколкото Крузерите, мисля че вече споменах, че масово в Арабският свят и в Азия, Патрулите и Ленд Круизерите нямат нищо общо с продаваните тук. Шаситата и ламарините са еднакви, но всичко друго е различно. Например ЛК 200, който тук се продава под наименованието V8 и струва над 150 хилки, е много далечен роднина на тези, които се предлагат там. Тамошните, въпреки че на външен вид са 1 към 1 с тукашните , те нямат нито кожени седалки, нито четиризонов климатик, нито ксенонови фарове, че дори и авт трансмисия, за това цената е и 3-4 пъти по ниска.

Коментар

Според мен пикапа е доста по-универсален за работа от класическия джип.
      Може би затова производителите за работни коне са се насочили именно натам.
      И пак питам - какво им е на китайците Грейт уол и защо никой не ги споменава.
      По мините навлезнаха масово на мястото на уаз.......
      Да не говорим че и производството е тук и могат да се направят договорки по спецификата на изпълнението.
      Поздрави!
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Обсъждано е многократно защо "великите дувари" не стават. През мен са минали поне 30ина всичките различни (: как не можаха да изкарат поне две коли еднакви. За ръждата по тях няма да споменавам. А че не се правят в България май доста хора го знаят. С две думи, не стават.

Коментар

Хм... Ако бях на мястото на колегата подхода би ми бил коренно различен....
          Най-малкото би изпратил по едно писмо на десеттината представители на марките на нови автомобили с изискванията си...
          И след седмица - две щях да имам на бюрото си вариантите... Които вече бих обсъдил във форума...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Гледам в Германия се предлага G Profesional за 65 000 евро, може би е възможна покупка и от тукашния дилър при поръчка.
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

G класа за работен автомобил няма лошо, но точно в България каквато е славата на G-класите от последните години, които са с 20 инчови джанти и доста хром, една фирма с 10 Г G-класи да речем би заприличала повече на фирма за уреждане на сметки, отколкото за високопланинска и горска работа......
              Но важното е да се ти свърши работа. Какво толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                Гледам в Германия се предлага G Profesional за 65 000 евро, може би е възможна покупка и от тукашния дилър при поръчка.

Дай първо да настроим цветовете на машината, после ще поръчваме.
                В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от wsxqaz Преглед на мнение
                  G класа за работен автомобил няма лошо, но точно в България каквато е славата на G-класите от последните години, които са с 20 инчови джанти и доста хром, една фирма с 10 Г G-класи да речем би заприличала повече на фирма за уреждане на сметки, отколкото за високопланинска и горска работа......
                  Но важното е да се ти свърши работа. Какво толкова.
                  Не говорим за 20" джанти и хром, говорим за G Profesional , името му говори за какво служи, поразгледай и ще видиш за какво става дума.
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                    Според мен пикапа е доста по-универсален за работа от класическия джип.
                    Може би затова производителите за работни коне са се насочили именно натам.

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                    Хм... Ако бях на мястото на колегата подхода би ми бил коренно различен....
                    Най-малкото би изпратил по едно писмо на десеттината представители на марките на нови автомобили с изискванията си...
                    И след седмица - две щях да имам на бюрото си вариантите... Които вече бих обсъдил във форума...

Коментар

Човека пита за аналог на Дифендъра вие пикапи с независимо окачване и Биюкдувари със същото му предлагате.
                      Явно експлоатацията ще е тежичка.
                      Ми да си вземе Ректум по добре [emoji2]
                      Избора се свежда до Г класа и ТЛК 76/78.
                      Land Rover Discovery II, V8 4.0
                      VW Golf VI variant
                      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Не говорим за 20" джанти и хром, говорим за G Profesional , името му говори за какво служи, поразгледай и ще видиш за какво става дума.
                        Е аз тва го казах в пост примерно 3 Шъ черпиш
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

55к Рейнджър, 60к Хайлукс, 75к Вранглер... от магазина това с ДДС и 4-5 г. гаранция кво има да се мисли толкова не знам!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Е аз тва го казах в пост примерно 3 Шъ черпиш
                            Добре бе Петраки, ти си го казал , ама аз проверих в Германия, та се уверих, че все още го предлагат, от което следва, че може евентуално да се закупи и от тукашните представители
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Капавите Дефендъри са 5 годинигаранция без ограничение на пробега.
                              Не знам да има друга марка с подобни автомобили с такава гаранция. Мисля че и Тойота нямат, за германците да не говорим. Когато се купува автомобил за работа гаранцията за мен е от голямо значение!

А че милиционерите не харесват Дефендъра едва ли е аргумент, даже си е добра атестация.
                              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Не бе, Дани, акцента беше на черпенето

Иначе, понеже ЕС аабала, може да ки го поръча и във Финландия ако е на кеф
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X