Здравейте колеги,искам да си взема някои от горе споменатите модели 1999-2002г.Та въпроса е кои е по добрия,и какво да гледам при огледа.Ще се кара като кола,черно няма да вижда,ще се газифицира с ГИ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за МЛ 230,270,или 320 бензин
Свий
X
-
От: Мнение за МЛ 230,270,или 320 бензин
Имам 3200 v6 автомат ...жена ми го спуква от каране! Корава кола излезе! С газов инжекцион разхода в пари е повече от добре а динамиката много добра!Моя е междинен модел с по новата кутия. ...гледай скоростния лост да се движи само напред и назад!Тая е по яка!Проблеми няма като всички дърти мерцедеси пипа масло но поносимост! 12 свещи едните за ниските обороти др.за високите. Еспито е голям кеф зимата чак става скучно!17 цолови гуми има и евтини.Багажник голям три деца на задните седалки са Ок!Климатика работи перфектно!Добра кола с малко проблеми ....късмет!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеИмам 3200 v6 автомат ...жена ми го спуква от каране! Корава кола излезе! С газов инжекцион разхода в пари е повече от добре а динамиката много добра!Моя е междинен модел с по новата кутия. ...гледай скоростния лост да се движи само напред и назад!Тая е по яка!Проблеми няма като всички дърти мерцедеси пипа масло но поносимост! 12 свещи едните за ниските обороти др.за високите. Еспито е голям кеф зимата чак става скучно!17 цолови гуми има и евтини.Багажник голям три деца на задните седалки са Ок!Климатика работи перфектно!Добра кола с малко проблеми ....късмет!SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
270 е дизел.
Иначе и аз съм за 320 ката. Гледай да е от последните за модела след фейс лифта-вече ги правят в Австрия а не Сащ и качеството е по добро.
След фейса мисля стават 350.Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
320 бензин!sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
Здавейте,
Ще използвам темата на колегата да попитам за препоръки на същия модел само че производство 2005- 2007г бензин 350 или 500.
Основният въпрос е емоцията заслужава ли си разликата в подръжката между 350 и 500 и колко скъпо и чупливо е въздушното окачване?
Няма да се състезавам с него , но харесвам т.н. каране на "ластици". Ще бъде автомобил за свободното време със семейството.
Мерси!
Коментар
-
Първоначално публикуван от miro dimitrov Преглед на мнениеЗдавейте,
Ще използвам темата на колегата да попитам за препоръки на същия модел само че производство 2005- 2007г бензин 350 или 500.
Основният въпрос е емоцията заслужава ли си разликата в подръжката между 350 и 500 и колко скъпо и чупливо е въздушното окачване?
Няма да се състезавам с него , но харесвам т.н. каране на "ластици". Ще бъде автомобил за свободното време със семейството.
Мерси!
А защо не и 55 amg?
Щом е в автомобил за свободното време и основно ще се кара за кеф и няма да се кара ежедневно винаги може да се направи компромис вероятно с най-важният показател -разхода на бензин.
Не един или двама колеги казаха "колкото повече, толкова по-добре."
И и си е друго с V-8 двигател.
Доколкото си спомням разликата в ускорението от 0-100 беше по-малко от секунда.
Май-точно ще ти каже някой, който е карал и двете дали си заслужава, но в интерес на истината са малко хората, които си купуват подобен автомобил за свободното време.ЗА забавление най-често се избират автомобили от класа на Вранглер и Ленд круизер, Патрул за оффроуд или от типа на някое спортно купе или кабрио, за тези които обичат спортното каране. МЛ-а не става за офроуд нито пък има нещо общо със спортното каране. Именно за това май-масовите модели са с дизелов двигател 270 или 320.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар