Така на кратко,това ще ми бъде пъвият джип .Насочил съм се към 1.6 мотора да се газифицира и озакони ,пък в по-късен етап ако ми идва слабичък ще сменя двигателя с нещо по-голямо. Няма да се ползва за офроуд състезания а за риболов на трудно достъпни места (разминаване на коловози от 60 до 120 см.)Търсих в търсачката но не ми излиза конкретна информация кое е по добро витарата или гранда? и кое ще ми върши по добра работа и имат ли разлика в проходимоста?разглеждам ги по бг сайтовете за коли има и готови оффроад и от това което виждам за около 5000лв може да се намери леко подготвена оффроад витара и за около 10000 гранда и това се чудя само заради визията ли, че е по нова ли или наистина гранда си има преимущества (не ми пречи дали ще дам 5 или 10-12 бона за просто ще се исползва много малко )ако може малко компетентни мнения по въпросът ми и даже ако имате някои познат продаващ нещо добро предлагайте ако ли не ще съм благодарен само и на малко информация а аз ще си намеря от европата
)) благодаря предварително на всички отзовали се !!!

Коментар