Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PAJERO или VITARA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: PAJERO или VITARA

Витара и Паджеро нямат база за сравнение. Прочитайки за осми път първия пост, стигам до заключението, че става дума за пари. Казвай колко си приготвил. Иначе, взимай сивата.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от komstiza Преглед на мнение
      Спрял съм се на PAJERO 1990-1994 и VITARA 1997-2003
      Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
      Съвсем различни машини са!
      Паджерото е много по-солидно ........ нямат никаква база за сравнение-рама,окачване,мостове,носачи,полуоски,работен обем на мотор.....-всичко е много по-кораво.
      Едно наум - всяка една от тези хубавини дето си ги изброил, у едно 20-25 годишно Паджеро ще са придружени с един куп разходи и дрънкане на гаечни ключове. Докато една 12 годишна Витара, дори да е по-зле откъм технически параметри, ще изкара 10 години в настоящия си вид преди да стигне до мизерния хал на който ще е 20-25годишното Паджеро

Коментар

А и кои ви каза че паджерото не гние,още утре мога да ви снимам 2 които са по зле от повечето витари.Като казвам 2 нямам в предвид че има само 2 изгнили,а и 2те са ми по ръка.А чисто технически паджерото е по добро от витарата,по масивно и доста издръжливо е,но при така зададения въпрос 1990 и 2001 по добре витара.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

А.....що....паджеро 98 няма ли?
          Всъщност автора пита до 94.г
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
            А.....що....паджеро 98 няма ли?
            Всъщност автора пита до 94.г
            Има и 2008 ама тои пита 90-94.и 97 2003 витара.
            SUZUKI VITARA V6
            HONDA CBR 919RR
            MERCEDES ML
            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Има и 2008 но джипката ми трябва не да е лъскава а да гази по черни пътища и да е с одрана боя.Не ми се дават повече от 6000 лв ,защото няма да я жаля въобще.
              За по асфалта си имам автомобил.
              " И най-тъмната нощ е обречена на изгрева...."

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Витара и Паджеро нямат база за сравнение. Прочитайки за осми път първия пост, стигам до заключението, че става дума за пари. Казвай колко си приготвил. Иначе, взимай сивата.
                хахаха колко добре казано

Коментар

Пробвай и двете , ама си мисля , че Пахероса по ще ти уйдиса !

Коментар

Според мен ако сравняваш сузукито с нещо то правилното сравнение би било - Кия.
                    Колегите ти го написаха по горе - заради супер селекта паджерото си е по-джип.
                    Успех с избора.
                    VITARA, SAMURAI
                    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                    RENAULT ESPACE QUADRA
                    ...и едно сивикче за града...

Коментар

Препоръчвам Паджеро 3,0.
                      Както казват колегите двете джипки са различни няма много за сравнение.
                      Витара ще ти е икономично горивото, ама като се наложи един път да ползваш блокаж ще съжаляваш докато не я продадеш.
                      Друг е въпроса за какво ти трябва защото в гората има пътеки и пътечки от 33ки и 35ци.по пътечките е кофти с малки гуми на витарата.
                      не се връзвай на версията 3.5л Паджеро ще ти дойде в повече ВСИЧКО.

Коментар

Добре, приготвил си 6000 лева за "играчка". Имаш си основен автомобил, този ще го каляш и ще се кефиш по чукарите. За подобна цел,като за прощъпулник, аз бих си взел Витара, вероятно и Нива.
                        1. По- малка първоначална инвестиция, с повече средства за ремонти и доработки.
                        2. По- непосредствено усещане на купона.
                        3. Приеми го за "първа джипка", с опция за ъпгрейд.
                        Бих гледал само двигателя и цената. Ако те разбирам правилно, другите неща скоро ще дадат фира, в каквото и състояние да вземеш автомобила.
                        Ще разбереш, дали това е твоята игра и твоята играчка сравнително бързо. Ако не е, всичко над 2000 лева е загуба. Ако се окаже, че е, тия 6000 лева ще си ги спомняш с умиление след 2 години.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Тропчо ,добри съвети,мерси.
                          Ясно е че двете джипки не могат да бъдат сравнявани.Мерси за предложението за Нива,ама такова нещо съм карал и не ми допада въобще,не мога и да го определя какво е това недоразумение на техниката.Ако ще е руско ще е УАЗ,имам бордова откакто се помня и им знам болежките.
                          Нещо се загледах и в Хюндай Галопер

Коментар

Галопера е малко по-ново Паджеро 1 !
                            В реьа на мисли на Тропчо добра изходна база за извращения е и Самурайчето !

Коментар

Няма да си правя извращения с джипа,но ще се движи често по черни пътища и ще се катери по балкана.По принцип ще си го поддържам добре,като изключим външния вид,защото със сигурност ще бъде одран от храсти и клони на дървета.

Коментар

И ко стана?
                                Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X