Здравейте!
Доскоро бях по-запален по бързите мотори на асфалта, но сега официално преминавам към офроуд клуба понеже се местя на село и ми трябва нещо за кал и сняг. Вече имам моторче, сега търся джипка.
Много ще съм благодарен ако ми погнете в избора на надеждно 4х4 с:
1) лесна подръжка, части
2) надеждност
3) нисък (поносим) разход
4) невисока цена (пр. до 6000)
5) за предпочитане дизел / газ
Джипката ще се кара основно черни пътища и асфалт, но също така по поляни.
Обмислям сериозно Голф Кънтри заради съвместимостта на частите с Голф. Зная, че не всичко е съвместимо, но което не е - четох, че се преправя лесно (имам доверен механик).
Единствено няма много информация за скоростната кутия - какво е положението там? Имало кънтрита със съвместими с голф 2 кутии - кой модел по точно са те? А при несъвместимите какво правим...
Какво подобно на кънтри да погледна?
Благодаря много!
Доскоро бях по-запален по бързите мотори на асфалта, но сега официално преминавам към офроуд клуба понеже се местя на село и ми трябва нещо за кал и сняг. Вече имам моторче, сега търся джипка.
Много ще съм благодарен ако ми погнете в избора на надеждно 4х4 с:
1) лесна подръжка, части
2) надеждност
3) нисък (поносим) разход
4) невисока цена (пр. до 6000)
5) за предпочитане дизел / газ
Джипката ще се кара основно черни пътища и асфалт, но също така по поляни.
Обмислям сериозно Голф Кънтри заради съвместимостта на частите с Голф. Зная, че не всичко е съвместимо, но което не е - четох, че се преправя лесно (имам доверен механик).
Единствено няма много информация за скоростната кутия - какво е положението там? Имало кънтрита със съвместими с голф 2 кутии - кой модел по точно са те? А при несъвместимите какво правим...
Какво подобно на кънтри да погледна?
Благодаря много!
Коментар