Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на семеен SUV до около 20 000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на семеен SUV до около 20 000 лв

Аз бих избрал Хондата, качествена изработка, много добър мотор, комфортна има място доволно.

Коментар

Това за ръждата не ми беше попадало. Знам за Мазда 6 че имат подобен проблем, тия от първата генерация, но за CX 7 не бях чувал или чел. Благодаря за споделеното. Везните все повече накланят към CR-V 3. Само дето при застрахователите попадат в някаква черни списъци за често крадени коли, ама нейсе.
      Поздрави!

Коментар

И аз съм на фаза избор, та попрочетох доста материал, да ръждясват си доволно CX-7 -ците. CR-V не е лош вариант, ако ти харесва като визия и поведение на автомобил с предно е ОК. Познат го продаде предивреме- крадоха му го 2 пъти, и нещо му се отщя. Да и застраховката е по-висока доколкото съм чувал.....Честно казано и този скростен лост на таблото лично мен ми идва като бус някакъв, ама айде може би съм по-капризен- търся си причина да се откажа от СУВ Това на шега- спрял съм се на Х3-ка и търся читава 2.0д.

Коментар

За CX7 не знам как е, обаче 2 колеги с CX5 им ги крадоха. Едната мазда 2 пъти... Страшна тъпотия. После сума време на паркинга на полицията, после при лизингодателя. В чудо се бяха видяли. Не знаят какво да направят. Все пак да откраднат една и съща кола 2 пъти, в рамките на 2 месеца... По неофициална информация застрахователя е платил откуп на крадците... През това време лизинговите вноски си вървят...
          Накрая измислиха на сложат имобилайзер в Мазда за близо 700 лв. Това дали ще помогне не знам. Със сигурност е крачка в правилната посока.

Интересно с тази операция по подобряване на сигурността в Хонда за 60 лв., дали ефекта е същия и дали на въпросния човек с CR-V-то са му я откраднали дори и след това.

Много е неприятно това, че факторът кражба се е превърнал в основен при избор на марки от средния клас. За Ауди, БМВ и Мерцедес е ясно, но за Мазда и Хонда...

Поздрави и успех

Коментар

Първоначално публикуван от astrolet Преглед на мнение
            ...Честно казано и този скростен лост на таблото лично мен ми идва като бус някакъв, ама айде може би съм по-капризен- търся си причина да се откажа от СУВ ...
            Мой познат има CR-V и казва, че изнесения лост и равния под е несравнима екстра за в града, защото му се налагало да спира на много тесни места в центъра на София и да слиза от страната на пътника. Страното е, че човека се води от така наречените бизнесмени и сигурно е леко комично когато с костюма започне да се прехвърля от място на място.

Коментар

Въпреки че нямам дълготрайни наблюдения върху нашата, бих препоръчал Kia Sorento. За тези пари може да се намери много запазен екземпляр, примерно от Белгия (като нашия) или от Киа България. Засега сме доволни от автомобила като обем, комфорт, разход и цени на оригинални части. Возията е доста по-твърда от повечето СУВ-ове, които тествахме, но ще свикнем. Най-добрият съвет при избора: не бързайте!

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                ... че изнесения лост и равния под е несравнима екстра за в града, ...
                Ако добавя подлакътниците, масичката за кафе, и липсата на долен ляв ... така де съединител, и магистралата е удоволствие. На мен само круиз контрола ми липсва
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X