Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ford Maverick 2 vs Mitubishi Outlander 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ford Maverick 2 vs Mitubishi Outlander 1

Здравейте колеги,
    пускам трета и надявам се последна тема за избор на джип. След дълго четене на мнения, проблеми, обсъждания и хвалене, съм се спрял на тези 2 автомобила. Моля модераторите: Всички останали мои теми да се заключат, ако може или изтрият (други джипове вече не ме интересуват). Трябва ми удобен джип (95% от времето ще се кара извънградско), подходящ за лек офроуд (кал, сняг, ходене на хижа и язовир), с подгряване на седалките (тази екстра я имах на последния си автомобил и си я искам, 'щото е безценна зимата, докато е студена колата), да е достатъчно здрава и сравнително евтина за поддръжка, и не на последно място да е безпроблемна за газифициране.
    Автомобилите, на които съм се спрял са горните 2 модела. И двата с 2.0 бензинов двигател. Форда държи по-ниска цена и същевременно с това има повече екстри от Мицу, но за Мицу чета само позитиви.
    Бюджета е 13 000 лв с включени всички разходи по обслужване и подготвяне за зимата (гуми, предпазител на двигателя и т.н.) или 10 000 лв без тях.
    Моля за вашите мнения и благодаря предварително!

От: Ford Maverick 2 vs Mitubishi Outlander 1

Със сигурност тази ще ти е последната тема в този раздел!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Някой няма ли да каже нещо за Маверик 2,3000 кубика бензин,автомат ????

Коментар

То двата джипа няма по какво да се сравняват,доколкото второто може да се нарече джип въобще,Ауди куатро върши по-добра работа с малко надървяне на окачването!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

То и първото не е джип а с предно он деманд както и аутлендера.

Едно слънчево субару било форестър или аутбек ги бие по всичко, само дето гори малко повечко газ от тях. Може би има и с отопление на седалките особено бека Н6 си е с фул екстри. И да за рибарски автомобил няма конкуренция.
          Последно редактирано от rosen_offroad; 01-08-15, 00:05.
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
            То и първото не е джип а с предно он деманд както и аутлендера.

Едно слънчево субару било форестър или аутбек ги бие по всичко, само дето гори малко повечко газ от тях. Може би има и с отопление на седалките особено бека Н6 си е с фул екстри. И да за рибарски автомобил няма конкуренция.
            Мдаааа поредната градска легенда се изсипа с куп подкрепящи факти и непоклатими доводи .....
            Съжалявам за мегаспамерсия ми пост, ама понякога не се сдържам от "специалисти" и определения кое "джип" и кое не . Като набуташ 30 тки на стокови субита свирни като за начало.....
            висете отпуснато

Коментар

Мда-а-а! Не е лошо да се пооглеждат темите преди да се пуска поредната "питанка". Ето тук има малко информация:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146729
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

А тука има директно сравнение на всички посочени:
                http://www.motorpage.ru/magazine/cht...ota_RAV_4.html

А тук на Форестър и Маверик:
                http://maverickclub.net/forum/index.php?showtopic=33405
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  Мда-а-а! Не е лошо да се пооглеждат темите преди да се пуска поредната "питанка". Ето тук има малко информация:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146729
                  Темата на Тони я четох, именно тя ме насочи към Маверик-а. А някои други теми ме насочиха към Аутлендъра. Ако питам на лично директно Тони, той е пристрастен и знам какво ще каже. Именно заради това пускам тема тук - за да може да пише и Тони, и други собственици на тези машини. И на края да избера.

Коментар

Субаруто е доста по прибрано отдолу и 30-ки не му трябват за разлика от Маверика и Аутлендъра.
                    Има и огромна разлика в пътното поведение на фултайм и ондеманд задвижванията.
                    Ондеманда е малко като от умрял писмо.
                    Ръчните скорости на Форестъра имат и бавни.
                    Никой не може да ме убеди че между тези 2-те форда е по добър в каквото и да е.

Нито ще е по надежден, нито по проходим, нито с по евтини части, нито по разпространен модел, нито по бърз, нито по стабилен.
                    Ако трябва обем взимаш Аутбек и пак имаш всичко в повече.

Нямам Субару и затова съм безпристрастен.
                    Аз карам други таралясници.
                    Доста съм чел и имам приятели със Субару, возил съм се он и офф.

Поздрави и бъди здрав.
                    Последно редактирано от rosen_offroad; 02-08-15, 07:13.
                    VW Golf VI variant

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad
                      Ондеманда е малко като от умрял писмо.

Като е ондеманд каква е функцията на този ключ?
                      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Ами постоянно предно като следи задните колелета за превъртане, ако го заключиш предава и отзад-не става за сухо. Повечето модерни паркетници са така например Кашкай и подобни.
                        Не може да се сравни с фултайм.
                        Последно редактирано от rosen_offroad; 02-08-15, 09:01.
                        VW Golf VI variant

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X