Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикап

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пикап

Здравейте, момчета, нуждая се от съвет, тъста ми иска да си купува пикап и се колебаем между Амарок и Рейнджър. ще бъде внесен от Германия, на 2 или 3 години, интересува ме абсолютно всичко за тия машини, най-вече здравина, няма да се ползва за тежък офроуд, главно като семеен автомобил, на който можеш да разчиташ за всичко, извън пътя ще бъде изкарван главно за риболов и до някоя хижа в планината. Благодаря предварително.

От: Пикап

а търсачка ползва ли???

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=137905
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Нови машини са и у нас не се срещат много, а от няколко мнения, едва ли ще е коректно заключението! По-добре питай и чети в някой руски форум примерно. На мен лично Рейнджъра ми харесва повече - визуално имам в предвид. VW нямат опит с такъв тип мпс, а като гледам и какви боклуци бълват и при леките коли...
      мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от dvahf Преглед на мнение
        Здравейте, главно като семеен автомобил,
        ПростотиЙ,пикап - семеен автомобил, бих ползвал и съществителни като прилагателни, заради духа на форума - няма.
        Айде тъст ти да ми завънне, ще си говорим като "дядовци".....и с това на финала -
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Семеенн е труден вариант, особено ако, семейството е градско! Откачам в града с него - няма завой, където да не сгазя тротоар или бордюр по уличките, за обратен на булевард се изнасям като прицеп, за место за паркиране не коментирам - често неправилно и в нарушение! Иначе е многофункционална машина (особено дабъл кабините) !
          мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Препоръчвам тъста да се повози първо в празен пикап и да прецени отново.

Коментар

Аз пък твърдо "ЗА".Пикапите са много удобни и почти универсални за семеен автомобил.Може да натовариш 5 човека и достатъчно допълнителен товар,например инструмент за вилата.За излети/ловни или риболовни/ кучета,барбекюта,палатки и т.н.всичкия товар е отзад и не цапа,не притеснява пасажерите в купето.
              Естествено има и неудобството през зимата да драска само на заден мост,когато няма товар .
              Имал съм удоволствието да покарам доста и Амарок и Рейндър.
              Моят глас е за Амарока.По ми допада и на возия и на характер на поведение на пътя.И по-малко гори-около 7-8лт/100км.Рейндъра не можах да го смъкна под 10/100.
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Имам впечатления от Аморока , добра машинка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  ПростотиЙ,
                  Айде тъст ти
                  Е какво? Тъста му место да си фане любовница иска камионче. И за да мине номера пред тъщата го изкарва семейно
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Няма по-неудобно нещо от пикап за семеен автомобил, особено ако е и с хардтоп. Единственото му предимство, както отбелязва колегата чаро 4Х4 е, че като си возиш кучетата, не сте в един обем с всички произтичащи от това последствия. Относно товаренето на инструмент и багаж за вилата или риболова, така е, но това се случва през 2 дни от седмицата, а през останалите 5 - само минуси при използуването на пикапа. Казвам го от личен опит. Имах Хайлукс, за какъвто винаги съм си мечтал и от който след петгодишна безпроблемна експлоатация с радост се оттървах!

Коментар

Кой каза, че тъст му на питащия не живее целогодишно на "Широка поляна", примерно и къде е станало дума, че този пикап ще се ползува за "градски, семеен автомобил"? При определени място и стереотип на живот, пикапът може да е незаменима ЕЖЕДНЕВНА машина.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

А какво да кажем ние , дето по цял ден сме с пикапите Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1793.jpg
Прегледи:2
Размер:153.7 КБ
ID:5673937
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                          А какво да кажем ние , дето по цял ден сме с пикапите [ATTACH=CONFIG]816692[/ATTACH]
                          Нека ви е зле

Коментар

За здравина, бих заложил на Рейнджъра, правени са с целенасочено да е работен автомобил, не толкова за позиране. Щом ще е за градско возене, също Рейнджър, отвътре усещането е повече лукс и удобство. Освен това е с по-мощни двигатели (докато при Амарок се усеща липсата на ускорение, доста ще натискаш газта до пода и ще е непрекъснато врууум-вруум ). Амарок е по-приятен на външен вид и идва леко по-икономичен (но разликата не е фрапантна) и от 2012г се правят отново в Германия, което на доста хора действа окуражаващо.

Коментар

Момчета ,аз карам пикап, доста по-голям от рейнджъра, баща ми също има пикап, просто питам кой според вас е по-здрав, защото човека не иска да си купи такава машина и да се наложи след 10 000 километра да и се разтропа нещо от долу, а относно до функционалност мисля че няма по-функционално нещо от един пикап, можеш да го ползваш за абсолютно всичко, все едно имаш 5 автомобила,а не 1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X