Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къса база Galloper 2, Terrano 2 или Pajero 2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къса база Galloper 2, Terrano 2 или Pajero 2?

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    На кое - на пахероса, или на бенца?
    То, не че има голяма разлика, при начина на каране, ама все пак?
    Сега, няма да се излагаме да питаме колко гори бенца
    На пахероса.

Коментар

То не е въпроса да го гледаш ти VIN-а.
      Да не мислиш, че всяка сутрин, вместо да гледам маслото и гумите, гледам дали си е на мястото?

Въпроса е ВИН да е четим от стражарите, дето се жалват, че гниели по каналите.

Ти си го прочети два пъти само - първия път - от документа, и втория път - изпод калта. И ако съвпадат убедително - има предпоставка за сделка.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Сега, няма да се излагаме да питаме колко гори бенца
        На пахероса.
        Андро, какво да ти кажа, братче..
        Като го взех, една от първите работи - дай да видим колко е жадно добичето.
        Ами хубаво, ама така и не разбрах - тя жената, като се качи, и ...

При преходи от 2.5 - до 3 км в града - колко да гори - мноооого - по някакви първични сметки беше 13+.
        После го карах до събора в Приморско - там беше под 11 по магистралата..
        После му турих шнорхел - и пак пътувах по същия път - 10 кила..
        После пътувах отново до Бургас - главата на шнорхела беше напред - под 10 кила излезе алчността на добичето.
        Това са минималните разходи, които съм постигал - със скорост макс 110. Ако се напъне с хиляда километра в час - финансовия ми баланс ще заприлича на гръцкия в момента.

Сега - сериозно.
        От понеделник до петък се кара женско и градско по 6-7 км на ден.
        Петък-неделя - 100 км до вилата и обратно - 50 в едната посока де. С денивелация от 170 до 1550 м н.в. в протежение на 18 км. При неспортно каране се побирам в 12.5/100 при това каране общо. Или да кажем 13/100, за да не се почне отново вечния спор - чия кола върви повече, и гори по-малко.
        Ама това е реалността, финасово отчетена.Сумарно, средно, минимално и максимално...

Коментар

То не е въпроса да го гледаш ти VIN-а.
          Да не мислиш, че всяка сутрин, вместо да гледам маслото и гумите, гледам дали си е на мястото?

Въпроса е ВИН да е четим от стражарите, дето се жалват, че гниели по каналите.

Ти си го прочети два пъти само - първия път - от документа, и втория път - изпод калта. И ако съвпадат убедително - има предпоставка за сделка.
          Тъй де, аз един път ще го търся, после ще ги накарам да го набият на тавана, дано не изгние.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Ако номера се чете на оригиналното си място, това е доста сериозна предпоставка за немного ръждиво шаси.
            Теста с наточената отвертка знаеш как се прави, естествено.

Успех, и дано уцелиш точно това, което търсиш.
            Десния волан не е анатемосан, между другото, за точно такава употреба.
            Автоматика хич, ама хич не е анатемосан - не бягай от него.

Ако нещо се появи - питай - на лс, и на телефона - в профила е.
            КЪсмет!!!

Коментар

Андро, какво да ти кажа, братче...
              ...
              Както очаквах за автомат ... само се излагам да питам, ама понеже съм чел и някакви явно легенди за чуствително по висок разход.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Както очаквах за автомат ... само се излагам да питам, ама понеже съм чел и някакви явно легенди за чуствително по висок разход.
                А, то по-висок разход съвсем лесно може да се постигне - аз не съм си поставял за цел.
                Паджерото не е бегачка, и не се кара като бегачка.
                Инак, ако се напъне - стой, та гледай..

Коментар

Ако номера се чете на оригиналното си място, това е доста сериозна предпоставка за немного ръждиво шаси.
                  Теста с наточената отвертка знаеш как се прави, естествено.

Успех, и дано уцелиш точно това, което търсиш.
                  Десния волан не е анатемосан, между другото, за точно такава употреба.
                  Автоматика хич, ама хич не е анатемосан - не бягай от него.

Ако нещо се появи - питай - на лс, и на телефона - в профила е.
                  КЪсмет!!!
                  Ако някой ми даде да набия отвертка в рамата ще тествам. Иначе за десния волан - няма да е само горска употреба, по-скоро 50/50, и градско. Ако набележа нещо ще питам, че практически опит с 4х4 нямам хич. Досега автоматик съм карал само CR-V втора генерация, абе не ми хареса. Пък и при маневри по една минута се чудя де беше тая задна, как беше паркинга, но това до свикване.
                  Ford Maverick II 2.3 XLT
                  Ford Mondeo MK5

Коментар

Спирам, че да не се изкриви смисъла на темата.
                    Ако имаш път към Пловдив - ще ме намериш. Ще си говорим, ще караш, абе - трябва да се обадиш, с една дума.

Коментар

За в гората, колкото се може с по-малко кабелчета.
                      Андро даде добра насока.
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                        Ако някой ми даде да набия отвертка в рамата ще тествам. ...
                        Ако не ти даде - направо си тръгвай!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз затова питам, мразя много електрика. Идеята за гората за сега е лека разходка, ама знае ли се...Затова се замислям и за Галопер, щото П1 с климатик и дето не е изгнило едва ли ще намеря, а това уж е същото, ама с 10-15 години по-младо, даже ел.джамци имаше дето го гледах, че и работеха.
                          Ford Maverick II 2.3 XLT
                          Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Ако не ти даде - направо си тръгвай!
                            И аз така мисля, че и при отказ за оглед в сервиз. Не че знам къде да го закарам де, ама принципно.
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

...Затова се замислям и за Галопер, щото П1 с климатик и дето не е изгнило едва ли ще намеря, а това уж е същото, ама с 10-15 години по-младо, даже ел.джамци имаше дето го гледах, че и работеха.
                              Галопер 2 е подобрено Паджеро 1. Проблем с ръждата обаче може да има и при него. При всички положения гледай Галоперът да не е от тези, които са внасяни официално в България. Щото на времето за по-евтинко се внесли някаква комплектация без антикорозионна защита и тези екземпляри имат много повече проблеми с ръжда, отколкото произведените за Зап. Европа.

И аз така мисля, че и при отказ за оглед в сервиз. ...
                              Огледът в сервиз не е панацея. На времето моят както го гледаха в сервиз, така и после се разбра, че двигателят е бил закрепен колкото за продажба.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Досега гледах едно от Холандия, не изглеждаше зле, повърхностна ръжда, едва ли ще намеря да свети. Повечето са "нов внос" - мразя авто- морги и къщи!
                                Ford Maverick II 2.3 XLT
                                Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X