Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 2.7 2004 с quadra trac

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee 2.7 2004 с quadra trac

Колеги,
    Решил съм да си купя grand Cherokee 2.7 crd 2004, като ще се ползва за излети и риболов. От предлаганите по разни борси джипове попаднах на 2, които са с quadra-trac. В интернет намирам, че моделите от тази година трябва да са с quadra trac II или quadra drive и имам следните въпроси:
    Каква е разликата между trac и drive и кое е по-добре да се ползва?
    Има ли проблем, че е само trac а не trac II?

Отделно ако можете да ми дадете препоръки какво да гледам и с какво да внимавам при избора, както и къде мога да го закарам за преглед в София?

Благодаря много!

От: Grand Cherokee 2.7 2004 с quadra trac

Първоначално публикуван от AgentSmith1978 Преглед на мнение
    да ми дадете препоръки какво да гледам и с какво да внимавам при избора, както и къде мога да го закарам за преглед в София?
    Звънни
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колега не си готов още за покупка, чети има много изписано тук. Обърни най-много внимание на двигателя, задвижването и често срещаните проблеми. Има къде да го закараш в София, пълния преглед е задължителен!!

Коментар

Quadra Trac I би трябвало да няма бавни в сравнение с II. А отделно мисля, че 2.7 (Grand Cherokee WG 2002-2004) няма с QuadraTrac I, даже май ги има само с Quadra Drive.

Отнсно това за какво да гледаш....

За прегед Дядо Владо, Еди Рангелов или при vladi333
        WG 2.7 CRD

Коментар

Благодаря за отговорите. Факт е, че трябва да се чете, а като гледам няма и много избор на подобни Черокита в момента. Повечето от предложенията са на доста километри (170К+), а и не е ясно колко са реални. Изникнаха и още два въпроса:
          Какъв е средно живота на подобен двигател т.е. проблем ли са 200К+ километра (според продавачите не са, но все пак)
          Пробвах да направя диагностиката с ключа на място, но нищо не се получи - завъртам докато се покажат километрите и после изключвам напълно, и така три пъти, но на четвъртото включване пак ми дава километри. Въпросът е има ли нещо друго, което трябва да се направи, като да се изчака малко или др.

Дядо Владо - благодаря за поканата и смятам да се възползвам като му дойде времето.

Коментар

Първоначално публикуван от AgentSmith1978 Преглед на мнение
            Пробвах да направя диагностиката с ключа на място, но нищо не се получи - завъртам докато се покажат километрите и после изключвам напълно, и така три пъти, но на четвъртото включване пак ми дава километри. Въпросът е има ли нещо друго, което трябва да се направи, като да се изчака малко или др.
            Мисля, че трябваше да се побереш в 5 сек за всички завъртания. Другият вариант е да няма грешки просто. Моят и някои(предполагам тези след фейслифта 2003 или тези за износ) не изписват Done след края на диагностика, а просто изписват километрите(което е тъпо, защото не можеш да разбереш дали си я направил успешно). Преди когато имах грешки за неразпознат ключ и невключващ се компресор, като го купих се държеше именно така при проверка с ключа.

Иначе запазен, поддържан и безпроблемен WJ/G на малко км за не много пари доста трудно ще намериш. Просто това са коли на над 10-15 год. вече и винаги ще трябва да направиш компромис с нещо, дори и собственика да е бил супер-педант. Просто всички агрегати(с риск да хвърля бомба, ще кажа че в случая не визирам конкретно двигателя - той е прекрасен лично според мен и най-малко проблемен в този автомобил) си имат ресурс.
            Последно редактирано от imarh; 22-06-15, 10:42.
            WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X