Здравейте, колеги! Търся да закупя джип, който ще се кара предимно из селото. Темата не е толкова да ми предложите марка и модел, колкото ако имате някой познат, който си продава джипа, да ми дадете координати. Темата е следната: както казах, въпросният джип ще се кара предимно из село, а може и само там. Търсеният от мен джип може да бъде без регистрация, с изгнило купе, без пълен брой седалки, нямам претенции. Единственото, което ми се иска, е да няма сериозни проблеми по двигател, скоростна кутия и ходова част. Бюджетът, който мога да отпусна, е около 1000 лв. за момента. Ако имате предложения, бих се радвал да ги споделите. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Работен джип за село
Свий
X
-
От: Работен джип за село
Гледах една Фронтера в раздел "Продава" на форума, но погледнах да ти пратя линк и гледам, че обявата е невалидна вече. Иначе е било добро предложение(макар с проблем) - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=198845.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеТвоята джипка е ГАЗ 69, УАЗ 469 или УАЗ 452.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеДа, отговорих ти на ЛС-то. Иначе прегледах в сайтовете за ГАЗ и УАЗ и намерих един ГАЗ 69 от Силистра, който става. Но все още оглеждам и събирам мнения и препоръки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеСигурно е така, ама за 1000лв. още по-сигурно е, че ще има упражнение "старт от скрапа", дето не е ясно на колко ще се върже.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Благодаря на колегите за отговорите! За сега ще видя един самурай, а също така и на село има УАЗ-ка с двигател от BMW. И тя трябва да се види. Ако до тогава не излезе нещо друго по-интересно, има голяма вероятност да се спра на един от тези два джипа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеДраго,не си прав,това е машина която може да се поправя с чук,клещи и електрожен.Има 3 -главни жици да се движи.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар