Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бюджет - 20-25к моля за съвети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: бюджет - 20-25к моля за съвети

Има една интересна Х5 4,6 бургаска при БМВ форума ...
    O888 749-O86
    C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
    NC 750

Коментар

само паджеро 4

Коментар

Аз бих ти предложил да поогледаш Nissan Pathfinder. Няма комфорта на пневматиката на Х5, обаче няма и 5% от проблемите, с които може да се сдобиеш с Х5.
        Извинявай, но бюджета от 25К не предполага да вземеш надежден премиум екземпляр. А влезеш ли в приключения с такова нещо, ще ти се иска да се върнеш в сегашния си автомобил.
        Интересно ми е съседа ти доволен от Х5, дали го е придобил за такива пари, каквито сте заделели с баща ти.
        Аз ако гледам Х5, Туарег или Кайен, това което се предлага по 35К, дори 40К изобщо не бих го поглеждал. Екземпляри дето на километража показанието им е 180К, а в действителност са поне 2 или 3 пъти отгоре. Вярно е че бензиновите са по-малко карани от дизеляците, но пак лъжата в показанието на километражите е дразнеща.
        Аз също бих погледанл Паджеро, ТЛК и Патфайндер за този бюджет. Но и с тях бъбреците ви ще са откачени в края на деня.
        Просто заделете по-сериозен бюджет за нещо по-истинско.

Коментар

Очевидно в случая става на въпрос за печално известната, мания и желание за придобиване на нещо грандоманско. - , в което нямо нищо лошо разбира се .
          А комбинацията с премиум марка изобщо едва ли може да бъде сравнена с тойоти и мицубишита.
          От 2010 насам , от както започнаха масово да се внасят на сносна цена моделите на мерцедес и бмв от 2001-2002, изобщо представите за джипове се преобърнаха по нашите пътища.

Коментар

бащата е откачил на тема патфайндър вмомента аз пък се позарибих на аутландерите и паджерота въобще като цяло колкото повече разучаваме първоначалните неща към които се бяхме насочили останаха не на 2ри план ми направо на 3ти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X