Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на Land Cruiser - 100 или 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за избор на Land Cruiser - 100 или 200

Не, че се съмнявам, че ще изкарат и "до милион", ама колко хора има тука дето са виждали 200-ца на милион километра? И ако има такива, колко подобни 200-ци са виждали?
    Всеки трети е шести

Коментар

Не мислете, че 100ца с осмака ще върви.
      Твърдо съм за 200ца! Колегата като ще дава пари да дава за ТЛК200!
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Някой вече го беше споменал - за мен това е варианта:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2008-2009_Toyota_Sequoia_Limited.jpg
Прегледи:1
Размер:108.0 КБ
ID:5664815
        Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
        0887/осемпет 66 4осем

Коментар

колегата може да помисли и за ланд крузер 150.

Имам такава и при въпроси съм на среща. Изглежда и се чувтсва доста по-масивна от ланд крузер 120, а със сигурност е i по-икономична и от ланд крузер 100 и 200, и има същата пет степенна скоростна кутия като на LC 100. Поддръжката и също би трябвало да е по-ефтина, но не с много.

Коментар

забравих да спомена че позицията на шофьора на 150-ката е по-висока от на 100 и на 120, както и има по-добра динамика (ускорение) от 4.2 при 100-цата. Така че мисля 150-ката и 100-цата могат да бъдат сравнени. Обаче нищо неможе да се сравни с ТЛК 200, така че ако колегата е решил твърдо това да бъде машината, няма смисъл да обсъждаме останалите модели.

Коментар

В ТМ Ауто имат няколко клиента с 200 на които на 450 000 им сменят каретата на карданите - гресирани са на 5000 км.. Иначе в Русия на Газпром охраната на тръбопроводите била с 200-ци... по руските форуми разказват че имали милионници. 150-цата наистина е с по-високо разположена седалка от 200.
              Ако говорим за динамика - 200, ако говорим за икономичност - 200. Някой може ли да каже с какво 100-цата е по-добра от 200??
              TLC 200 V8
              TLC LJ79
              Toyota Prius2

Коментар

Цената + по шумният двигател, който едни ги дразни а на други точно това им харесва. Ако е за основен автомобил както ще е при колегата, препоръчвам твърдо ТЛК 200.

Ако колега не бърза и кара спокойно, особено градско където няма голямо значение, може и ТЛК 100.

Докато човек кара някой от тези 2-та всички останали масови SUV-та им се виждат малки и смешни: по-малки огледала, по-малки гуми, по-ниски, по-тесни, по ниска позиция на шофьора, в дупките намалят а уж карат джип, зимата закъсват. Много често се случва на светофар, когато TLC-то застане успоредно до друг SUV. Обикновено страничното огледало на другия е с около педя по-ниско както и позицията на шофьора. Много често шофьора ме поглежда и леко се комплексира и за наказание дава газ за да ме изпревари, на което аз не се впечатлявам

Коментар

А ако в уравнението се прибави екзотичния дериват ТЛК 105?
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                    А ако в уравнението се прибави екзотичния дериват ТЛК 105?
                    Виж пак условията от първия пост, търси се "лукс" и "комфорт", а и автомат..ако има пари да се скача в 200-ца, защото Секвоя в БГ малко трудно се открива.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Lexus Lx570 на газ. в момента в мобиле гледам се продава 1, който се вмества в бюджета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X