Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Семеен СУВ дилема.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Семеен СУВ дилема.

Честито! Със здраве да си го караш! Според мен си направил правилният избор.

Коментар

Първоначално публикуван от PolYank Преглед на мнение
      Честито! Със здраве да си го караш! Според мен си направил правилният избор.
      По принцип колегата само сподели какъв си е взел и го промотираше като модел

НО Аз взех решение за мен и това е RR P38 вече съм в процес на търсена на конкретната джипка, така че ако някой знае/продава такава в състояние близко или по-добро от състоянието на една форумна "пожарна", да казва. Изискванията са да е след 2001 (правя изключение за 2000 само ако съсътоянието го заслужава) двигателя е без значение, от значение е кожен салон, автомат и тракшън на двата моста. Задължително на въздух или ако е премахнат да може да се възстанови.

Коментар

По принцип колегата само сподели какъв си е взел и го промотираше като модел
        Да, вярно. Нищо, пак да му е честит!

Коментар

Според мен добре си се насочил към Холандия, там стандартът на живот е по-висок от Германия и колите като цяло са добре поддържани. Със сервизна история и от частно лице (защото автокъщите слагат 1-2 евра отгоре). И не ти трябва джамбазин, можеш да я запазиш по телефона и да хванеш WizzAir до Айндховен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X