Колеги, моля за съвет за пикап около 10 000 - 12 000 лв. сякаш съм се спрял на тойота или нисан, но ще бъда благодарен за мнение за пикап, който ще ползвам на вилата за текуща работа, разходки и евентоално за семеен автомобил при по екстремно време. Благодаря предварително!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
съвет за избор на пикап: NAVARA или HILUX
Свий
X
-
От: съвет за избор на пикап: NAVARA или HILUX
Първоначално публикуван от Rado 1 Преглед на мнениегледам и няколко ISUZU-D-MAX
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеИсузото ... люшка яко като е празен, много му лети опашката и лесно поднася на мокър завой ако си нетърпелив с педала за газта.
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеХайлукса аз го намирам леко по-тромав
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениепо принцип разликите му с Наварата са малки
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеотколкото дали ще е нисан или тойота.
Коментар
-
Мисля че, Тойота за 10000 - 12000 няма да намериш. Година и половина гледах пикапи за тия пари но търсих Л200, Мазда Б2500/ Форд Рейнджър. За Тойота смо може да мечтаеш да е на такива цени. Нисана ми харесва като визия но само до там. В пъти повече лоши отзиви от добри такива. Исузото също идва по скъпо от 10000 - 12000 лв. Иначе е корав пикап. Имам преки наблюдения.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар