Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Просторен семеен автомобил с добър клиренс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Просторен семеен автомобил с добър клиренс

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    RAV4- предпоследния модел - 2008-13 не е тесен и е достатъчно безшумен
    доста над бюджета, иначе и на мен ми харесва

Volvo xc70 e интересна идея! Благодаря, колега, ще поровя за повече инфо

Kia Sorento - също ще се тества, след като се порових, на вид ми хареса

Коментар

Първоначално публикуван от stalimirov Преглед на мнение
      Здравейте,
      1. ====
      2. ==== да продължавам да търся?

Благодаря!
      ............."Грандовете"
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Що не се върнеш на първия вариант, хонда црв , за разликата между 1,2 и 3 генерация седни и пробвай , тогава ще разбереш.проблема е че само боклуци се предлагат.
        Grand Vitara 2005g- за работа
        Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
        Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Определи си по-подробни изисквания и ще стесниш избора. Аутбека и ХС70 не са просторни (визирам ръста ти). Като се пуснат задните седалки си става спално място като на "Приста", но няма да можеш да надигнеш шише с вода докато караш щото са ниски. Има хора искат да имат две педи въздух над главата си, иначе не им е комфортно. Аутбека е най нисък, но с най- голям просвет. Щом возията му ти е твърда помисли, че по-високите автомобили, компенсират стабилност и със стегнато окачване. Имай в предвид и, че при големи автомобили скоростта се усеща по различен начин. Мудния автомат на Бека е най-бърз от изброените в списъка ти.
          ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
          Е250 1998-продаден
          Субару Пустош

Коментар

Първоначално публикуван от sonda
            Волга комби е просторна !
            хахахахахахаха

Колега, krismarg, колкото до критериите, мога пак да ги опиша накратко:

1. Първоначална цена до между 10-12 хил.
            2. Да не е безбожно скъпа за поддръжка
            3. С оглед на годишния ми пробег, бензин е за предпочитане, но не и задължително
            4. Искам да има добър просвет отдолу, защото черния участък е наистина доста изровен и стръмен
            5. Искам ако може, при 140 на магистралата да си чуваме приказката вътре
            6. И последно, ако може да е по-просторна

Накратко: по-ново, по-комфортно и по-тихо на дълъг път автомобилче спрямо CR-V 1 ген.

Може и да се окаже, че такава кола за тези пари няма, тогава ще мисля дали да направя компромис с някой от критериите.

Коментар

Защо не погледнеш най-скъпия Аутбек до 2002-ра Н6 3.0 ? Няма да се разочароваш след покупката на такъв скъп индивид от това поколение.
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Май нещата отиват на към БМВ Х5. Мисля че това търсиш, само не знам как стои въпроса с поддръжката. Имаше тема някъде из форума.

Коментар

Х5 не отговаря на първите два най-важни критерия, които е посочил колегата! За 10-12 хилки БМВ-то, ако въобще се намери такова ще е за скрап, а не за каране. Поддръжката на ЦРВ ІІ генерация е никакво - 100 лв за масло и филтри веднъж в годината, на БМВ-то същото нещо ще е х5, а и то надали ще се размине само с това! Колега, щом си карал ЦрВ І генерация и си доволен, сигурен съм, че няма да се разочароваш и от ІІ. По-широко е, по-безшумно и икономично от І. За тези пари не виждам друга алтернатива, евентуално субару Аутбек, ако ти е на сърце също става...
                  HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

От мен +1 за Тойота Рав4 - 2 генерация след фейса, аз преди няколко месеца бях изправен пред подобна дилема. Мерих се, тествах, изчетох де що има форуми и накрая за мен си стигнах до извода че равчето е верния избор.

Коментар

От мен един глас в подкрепа на CR-V. Имам преки наблюдения над двама собственика на такива (2008, 2009г.) и двата са дизеляци, за почти 3 години не знам някой от тях да е правил нещо по-различно от консумативи. Rav-4 ката може би също не е лош вариант, но там нямам преки наблюдения.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                        Защо не погледнеш най-скъпия Аутбек до 2002-ра Н6 3.0 ? Няма да се разочароваш след покупката на такъв скъп индивид от това поколение.
                        Подкрепям мнението на колегата и не защото притежавам нещо от марката, а защото имам наблюдения относно модела. Този модел е на въздушно окачване и смея да твърдя, че въпреки височината си колата вози доста комфортно и при скорост от 160-170км/ч също може да се каже, че не е много шумна стига да не отваряш стъклата, че тогава и при 120км/ч е мноого шумно и това заради странния дизайн на отварянето им. Като двигател Н6 е доста здрав и не скъп за поддръжка, той е с верига и автоматично ти отпадат ангренажен ремък с съпътстващите го обтегач и 3-4 ролки. Общо взето може да се каже, че тези коли са идиотоустойчиви. Вече ако решиш да гледаш следващия модел трябва да се поинтересуваш малко повече, в Скуби форума има доста изписани неща за всичките модели на марката и има много знаещи и компетентни хора по въпроса с покупката на такъв автомобил.

Надявам се, че съм бил полезен. Успех с избора
                        SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Аутбек на въздушно окачване

Коментар

Няма Аутбек с въздушно, някои Легасита са на въздух, често се бърка със самонивелиращите се задни амортесьори при Аутбека..
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Съжалявам ако с мнението си съм подвел автора на темата явно съм се заблудил от факта, че собственика на колата над която имам наблюдения имаше и 2 легасита на възглавници.
                              SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X