Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип с голям багажник!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип с голям багажник!

Мисля, че един Ван ще ти върши работа. Ама нещо съотношението бюджет - година не се връзва! Успех.

Коментар

За тая година и тия пари само нЕкой китаец.

Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-01-15, 08:52.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Абе вие сте хиперактивни кефите ме !! мерси на всички отговорили и на леко заядливите и на тези, които не одобряват идеята ми и тези които искат да помогнат
        наистина идеята за джип не е много добра идея, но в фирмения паркинг ще стои добре, функционалността няма да е толкова добра колкото на предвидената баничарка няма да е същата и разхода на гориво също ще е по висок, но наистина за имидж и да за гъзария ми минава през главата, а и за дърпане на каравана, което също ще е от полза може и да стане.

ще прегледам по обстойно вариантите, които ми предложихте
        и вариантите за ван не са удачни, имаме WV Tauran, който е прекрасен автомобил, но с 2000л багажник се оказва малко малък.

ще се видим скоро
        поздрави

Коментар

Абе колега, радвам се, че те кефиме, и да добавя, че никой не е заядлив с теб, просто всички се забавляват, щото си пуснал поредната подобна тема, щото не си си направил труда да прочетеш многото други подобни теми !

P.S. Не знам с какво впечатление си останал за джиповите багажници, но ако 2000л. не ти стигат, направо си търси бус, ДБ с надстройка, и му направи некъв оптичен тунинг да прилича на джип.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            ... бус, ДБ с надстройка, и му направи некъв оптичен тунинг да прилича на джип.
            Това искам да го видя
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Така като ми гледаш аватара, дали джип може да замени баничарка???
              Дори да е с голям багажник /което силно го отдалечава от икономичността/, пак е неудобен за товарене, трябва да се сгъват седалки, висок е и т.н.
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Забравих - какъв е тоя фургон, който ще се дърпа? Ако няма екстремни наклони /споменахте "само асфалт"/, баничарките също могат да "дърпат"...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от ser111 Преглед на мнение
                  .....
                  наистина идеята за джип не е много добра идея, но в фирмения паркинг ще стои добре ,...... но наистина за имидж и да за гъзария ми минава през главата, .....

........ имаме WV Tauran, който е прекрасен автомобил, но с 2000л багажник се оказва малко малък .

ще се видим скоро
                  поздрави
                  Не'ам думи! Тедо, не се мори повече!
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X