Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вранглер 2,5бензин 2000г или Дифендър 2,5дизел 2006г-дайте мнение?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вранглер 2,5бензин 2000г или Дифендър 2,5дизел 2006г-дайте мнение?????

Колеги,карах ТОЙОТА 70 88г но имах неблагоразумието да я пусна в Мобиле.бг ,и се бех ориентирал за Дифендър 2006г,но както винаги става Продадох си жипката ,а Дифендър,който да ми хареса няма.Имаше 6 бр. в Софиа но се продадоха в рамките на 2 седмици.Излезе едно Вренглерче 2000г но никога не съм се оглеждал в тях. Дайте мнение става ли за хард разходки.
    888660197

От: Вранглер 2,5бензин 2000г или Дифендър 2,5дизел 2006г-дайте мнение?????

Продължавай да си търсиш Дифендър. Но защо точно 2006? От 2000 до 2006 са еднакви ТД5. После стават Пума, 2,4 ТД с 6 скорости и с новото табло.
    Като ще е 2006 , спокойно може да е 2001. Гледай да е с големия мост отзад и тракшън.
    Виж Вранглер търси след 2006. Модела JK. Те са или 3,8 бензин или 2,8 дизел.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

За тази ТОЙОТА някакво мнение.Става ли за хард разходка?Някои има ли информация за нея?
      888660197

Коментар

каква е разликата между HZJ70 иHZ73
        888660197

Коментар

Точно тази Тойота става.

Коментар

Първоначално публикуван от ЦЕЦО ТОМОВ Преглед на мнение
            каква е разликата между HZJ70 иHZ73
            73ката е с една педя по-дълга и е с пластмасов сваляем покрив т.н.хард топ.
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

От трите изброени модела Дефендер,Рейнглър,Тойота, бих купил всеки един който ми изпадне.Все пак бих се съобразил с набавянето на части ,като възможности.
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Части за по новите модели има ,а и цени няколко в зависимост от качеството ,За старата Койотка вече няма мигачи никаде,само в ТОЙОТА по 200лв,
                КЕФ ЦЕНА НЯМА!!!!!!!!!!
                888660197

Коментар

Дифендърът много тесен,бее.Много ми харесва,за сефте се качих преди няколко дни на дифендър и се разочаровах,колко е тесен и неудобен.Вранглерът,дето също е тесен, после ми се стори направо като люлинска гарсониера,сравнен с дифендърчето.

Коментар

Абе не е по -тесен от "Зафира",нищо че е жип!И трите дядо попе и тритеееее.......
                    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Пробвах и Вранглер и Дифендър но Койота си е ТОЙОТА накрая се сдобих с това.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0049.jpg
Прегледи:1
Размер:142.4 КБ
ID:5649462Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0048.jpg
Прегледи:1
Размер:126.1 КБ
ID:5649463
                      888660197

Коментар

Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнение
                        Дифендърът много тесен,бее.Много ми харесва,за сефте се качих преди няколко дни на дифендър и се разочаровах,колко е тесен и неудобен.Вранглерът,дето също е тесен, после ми се стори направо като люлинска гарсониера,сравнен с дифендърчето.
                        Хи,хи,хи.Я вземи една рулетка и измери Дифендъра от врата до врата от вътре и после измери същото на Вранглера.Ще "влезе" ли Вранглера в Дифендъра-и още как.Истината е,че седалката на Дифендъра е много изтеглена към вратата и създава измамно чувство за теснота.Иначе е може би най-широкия джип в този клас.
                        Поздрав,
                        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

На Дефендъра не само седалката... и кормилото е много в ляво... и педалите са много в ляво... На мен ми е неудобен. С'я, Тарга нидей да почваш с лошу....
                          А, за Тойотата честито! Много добре изглежда. С кой мотор е?
                          Последно редактирано от VULKAN; 20-03-15, 18:44.
                          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                          Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                            ... С'я, Тарга нидей да почваш с лошу....
                            Той Таргата няма как да почне с нещо хубаво за Дифендъра ...
                            мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от ЦЕЦО ТОМОВ Преглед на мнение
                              Пробвах и Вранглер и Дифендър но Койота си е ТОЙОТА накрая се сдобих с това.
                              Взел си на Павката Тойотата. Много добър екземпляр, с много доработки правени в Тойота Швейцария!
                              Аз и се бях наточил, но не стана работата.
                              Със здраве да я караш!

Ако не то трябва стълбата и багажника може да се договорим...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X