Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работен джип за планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Работен джип за планина

Некой американски пикап от дъртите и ръбатите?
    Прикачени файлове
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Некой американски пикап от дъртите и ръбатите?
      Най-добре. Така като се счупи ще може да пуснете нова тема тук (със същото заглавие).
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Яко задълба! Нямам терано и няма да купя за мен. Не го харесвам, но не поради причините изброени от теб.
        А заради какво? На инат?
        Нямам намерение да споря повече, ходи гледай коя ос с коя как са!
        Щото искаше аргументи... пък нещо вече не ти се говори. Това с осите и моментите изглежда в повече ти идва. Извинявам се на публиката!

По темата: Бюджета е от основно значение, колега. Ако си намислил да вземеш Ниви за по-евтинко, тия 10 хилки ще ти се видят като детски рожден ден. Вземи си повечко за да имаш две в движение. А "правилен" автомобил за такава експлоатация няма. Всички имат някакви недостатъци и в зависимост от това - кои недостатъци си готов да преглътнеш ще избереш и машините.
        И според мен Патрула е подходящ. Голям, здрав и не е скъп. Гние, тежи, гори. Паджеро2 също е подходящо, макар да е напълно различно от Патрула. Също е голямо и здраво. Неазвисимо окачване отпред, Изключително масивно и много здраво. по-комфортна возия, повече екстри, интелигентна трансмисия, която е доста надежна. Има гниещи и не гниещи. Всички (бензин, дизел, голям, малък) горят доста. Като повечето джипове не търпи компромис с охлаждането. Пренебрегнеш ли го - главата долу. Евтин заден блокаж. Вози 32'' гуми без да правиш нищо.
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Патролите държат на товарене и издевателства. Сравнително добре возят заради пружинното окачване.
          Двигателя е като струг. Скорости, раздатки, мостове, всичко е с камионски размери (т.е. преоразмерено).
          Дори и на лаици не се удава да ги строшат.
          Едни добри гуми и това е машината.
          От цялата тема това е най-добрият савет,послушай момчето и няма да сажаляваш.За нива дори и не си помисляй,както и за НИЩО руско.
          Казвам ти го от опит.

Коментар

Първоначално публикуван от GRI6AN Преглед на мнение
            .За нива дори и не си помисляй,както и за НИЩО руско.
            Казвам ти го от опит.
            Със ЗИЛ 131 опитвал ли си? Или с ГАЗ 66.
            Е, верно не са икономични, ама копат яко.

Коментар

Аз като луд притежаващ 4 Ровъра и една Газ-69 в случая също препоръчвам дълъг Патрол. Даже и да е от ресьорните, пак вози добре и е яко желязо.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Аз като луд притежаващ 4 Ровъра и една Газ-69 в случая също препоръчвам дълъг Патрол. Даже и да е от ресьорните, пак вози добре и е яко желязо.
                Нищо не казваш за тая от картинките дето съм показал , доста желязна изглежда.
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Със ЗИЛ 131 опитвал ли си? Или с ГАЗ 66.
                  Е, верно не са икономични, ама копат яко.
                  Не,не съм отитвал,а ти опитвал ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    Нищо не казваш за тая от картинките дето съм показал , доста желязна изглежда.
                    Не се чувствам достатъчно запознат с модела и не мога да се произнеса. Иначе си е класика. Цели мостове, ресьори. Типичен работен кон. С какъв мотор е?
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                      Забравихте сакралния въпрос- колко вонги е бюджета, та да се знае какво може да се търси и предлага за тея пари.

Дърляте се, а важния въпрос е висящ...
                      Да чуе бюджета, пък тогава.
                      То, и аз не искам служЕбания таралясник да е нива, ма...
                      За това пък за една година и свалям боята.

А за Тераното - особено за 2,7 TDI, подлагал съм го на як тормоз, е не е Патрол, но при всяко едно положение е в пъти по-добре от руските извращения.
                      Като комфорт и разход на гориво бие Патрола...
                      Уравнението е : разходи за първоначално придобиване + разходи за горива и консумативи + разходи за ремонт трябва да е по-малко и равно на предвидените транспортни разходи...
                      А
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Без конкретен бюджет си говорим/пишем да напразно .
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

+1 за Patrol дълга база, ние го ползваме като служебен, за предпочитане пред Pajero, Navara. Як като добиче, много багаж е прекарал точно по баири + черни пътеки.
                          LZ1NIM/P
                          B pos

Коментар

Първоначално публикуван от maxaffey Преглед на мнение
                            Знам, на няколко пъти ползвахме нива и много ме дразнеха всичките тъпи дефекти: парното не работеше когато бях целия мокър и измръзнах, после пък се включи и започна да бачка когато беше вече жега и др.такива мали дразнещи неща. Мицубиши L200 и Toyota hilux как са като коли?
                            И аз колега имам малко стаж в гората та съвета ми е да си караш руските кочини малко да ги гледате и да вдигате капака за всекидневен оглед и преглед. Да отварате по някога някоя и друга пробка да доливаш масълце и т. Н.Тези дреболии който си ги описал ще ти се видят като нищо сравнение с тези който те очакват с изброените от теб и др. колеги.Говорим ти от опит занам горе долу какви пари се докарват от твоята работа и кое ще ти излезе изгодно .Аиде чао че сега ще ме нападнат колегите със Нисаните,Тойотите и др. марки .

Коментар

За подобна експлоатация един колега си взе дълга база Патрол. Закачи му ремарке, защото влачеше един геоложки пенетратор+ още железа. Сцепи му главата и го бракува, защото не го удовлетворяваше мощността и проходимостта. Взе Дефендър с двойна кабина и каросерия отзад с TD5 моторетка..много товареща, държелива и проходима машина..Е- купи му нова глава, защото и него съумя да прегрее , но е страшно доволен. Един недостатък- много пара даде за покупката на тая машина..
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Не се чувствам достатъчно запознат с модела и не мога да се произнеса. Иначе си е класика. Цели мостове, ресьори. Типичен работен кон. С какъв мотор е?
                                2,4 ТД....
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X