В момента карам петица BMW с трилитвов дизел 2001-а. Това от близо пет години. Колата поостаря. Ще ми се да си намеря нещо подобно но да намаля перото месечни разходи за гориво. В момента при смесен разход на гориво при мен 7.6 нафта давам по 300-400 лева за гориво месечно. Та усещате ме накаде бия, търси се бензинка която да търпи газифициране без драми. Като шофер съм що годе спокоен искам колата да е пъргава в града и на магистрала да държи 130-140 без да е шумна, да кажем поне 120 коня
. Най - удачно май черитирицилиндрова бензинка с оглед консумативи и подобни. Като други изисквания за колата се търси да е по - нова, сегашната е 2001-а та поне 4-5 години по - нова кола се търси. Не искам миниванове или сювита, имам си жиб за в гората . Искам да е с ръчни скорости. Моля колеги който имат поне 4 години такъв автомобил и пробег да кажем 80к на него, мнения за имам колата от десет години ама сам минал 20к и подобни не ги броя за меродавни
. Някаквър бюджет да сложим за за купуване на колата 12 000 лева.
От известно време се опитвам да реша това уравнение но до отговор не стигам, та реших да попитам надявам се и на други да е полезна темата.

От известно време се опитвам да реша това уравнение но до отговор не стигам, та реших да попитам надявам се и на други да е полезна темата.
Коментар