Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за летни разходки и риболов!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за летни разходки и риболов!

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
    една Равка от последните първи такива, 5 врата, ще се включи идеално в изискванията.
    Направо се е утепала и бавните са и екстра и мостовете са и яки /не че има такива екстри де/ и у първия голем гльол е потънала кат Титаник.

Коментар

Два литра няма да ги правя на въпрос, щом толкова придиряте за тях, нека кажем 10 на 100 извън града. Карал съм 2.5 TDI 140 кс редови петак с турбо (легендата на дизеловите любители при Ауди), автомат и извън града точно толкова дава по борд - 9,8 л на 100.
      Последно редактирано от razs; 31-10-14, 13:23. Причина: Допълнение вида на двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
        Направо се е утепала и бавните са и екстра и мостовете са и яки /не че има такива екстри де/ и у първия голем гльол е потънала кат Титаник.
        А, викаш дан`съ лигавим, ена лифтвана къса гега направо и с нея на Струма за скобар.
        ПП Па тя рибата не е кат Париж-Дакар.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
          Па тя рибата не е кат Париж-Дакар.
          Обаче като валне малко,около язовирите става най-благата кал и се закъсва екстра.Опитвам се да подскажа,че на колегата му трябва джипка с бавни и шаси да има,а не като го натовари и поразкърши около некой гьол да му се отварят врати и капаци/виждал съм го на живо/.Щото за бюджета който е обявил ще вземе некой уморен кон и тепърва ще почне да налива в него.Здравите и запазени машини струват повече-/нищо лично/.

п.п. И съм съвсем сериозен.
          Последно редактирано от gimax; 31-10-14, 11:03.

Коментар

Кия?За подробности Пенчо.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              Кия?За подробности Пенчо.
              Става.

Коментар

Да разбирам, че за 6000 лева няма шанс да закупя запазен и поддържан екземпляр нисан терано ІІ, Опел Фронтера В или Хюндай Галопер? Казах, че и 10 на 100 наФта бих преглътнал, но постът ми остана на предната страница.
                Последно редактирано от razs; 31-10-14, 13:25.

Коментар

Има и други алтернативи дето ще ти свършат работа !Не робувай на марки , а избирай според състоянието на конкретни екземпляри !

Коментар

Паджеро става,но да докараш такъв разход трябва да е 2.5 и да е късо............има 1-2 такива който все още не са изгнили
                    Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                    Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                    Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                    Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
                      Два литра няма да ги правя на въпрос, щом толкова придиряте за тях, нека кажем 10 на 100 извън града. Карал съм 2.5 TDI 140 кс редови петак с турбо (легендата на дизеловите любители при Ауди), автомат и извън града точно толкова дава по борд - 9,8 л на 100.
                      Малко офф. Легендата е 1.9tdi AFN

Коментар

Или бензин и алтернативно гориво ! За да не се започва вечния спор му предложих да пробва моето возило , което на метан дава разход 11 - 12 лева на 100 километра извънградско , ако не му харесва вървежа поне ще знае какво не иска !

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          Разбирам дотолкова, че да знам кога пълноразмерен дизелов натоварен джип не може да даде този разход еле па по черно.
                          Незнам колко пълноразмерен е Рейндж Класик, но 10 ми е разхода Софийско градско + черно + разни извънградски. Евридейка с ежедневни поне 15км. само от/до работа. Пълно - пълно. 15к годишно. Трета година откак съм с 300 тди мотор.
                          Рибарите едва ли ще го юркат като мен.

Ако не верваш - запознай се с истинският разход на ЛР 200/300 ТДИ.
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
                            Да разбирам, че за 6000 лева няма шанс да закупя запазен и поддържан екземпляр нисан терано ІІ, Опел Фронтера В или Хюндай Галопер?
                            Според мен имаш шанс. Все пак трябва да помислиш и за едно обслужване след покупката, което пак да се повторя, е най безболезнено при Тераното

Коментар

Колега ако ти се вози на Терано 2 и искаш да добиеш представа на спокойствие пиши на л.с. Успех с избора.
                              Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
                              +359 878 201 276

Коментар

И аз да бъда малко off-за пръв път толкова отзивчиви хора в автомобилен форум. В тунинг бг например поздрав за майчините гениталии, е нещо нормално за новобранец като мен.

Честно казано търся простора на дългата база, заради вместимост на багаж.

Харесах няколко черокита с 4.0 бензин в Германия, но искат мама и тате, да ги докарат, а и всички са с разни удари, за сега нищо не ми се вписва в бюджета.

Оглеждам за Паджеро - Галопер, но всичко е милионник и тече и от ключалките. Събота и неделя ще пообиколя пазарите и май ще досаждам на лични на предложилите помощтта си.

Апропо, land rover range rover около 98 ма с 2.5 TDS много болезнена покупка ли е?
                                Чувам, че тоя тдс на бмв, е нещо като цигарите - убиват банво, като същевременно те мъчат, така ли е наистина?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X