Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за нерегистриран автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• за нерегистриран автомобил

Има ли начин да се заведе на оглед в сервиз нерегистриран автомобил (от автокъща)?

Благодаря

От: за нерегистриран автомобил

Има. На репатрак.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от getg Преглед на мнение
      Има ли начин да се заведе на оглед в сервиз нерегистриран автомобил (от автокъща)?

Благодаря
      Има много начини да се заведе . Но най лесният е вързан . На репатрака де.

Коментар

Повечето автокъщи си имат "служебни" транзитни номера! Искай да ти я закарат в посочен от теб сервиз-ако искат и с хеликоптер да я придвижат,все ти е тая!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
          Има много начини да се заведе . Но най лесният е вързан . На репатрака де.
          И е добре милиционерите да видят репатрака, това от опит. Преди години закарах кола от автокъща до КАТ с платформа, без номер естествено, и на опашката за регистрация-"Ти как дойде без номер, ще пишем акт?"
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
            И е добре милиционерите да видят репатрака, това от опит. Преди години закарах кола от автокъща до КАТ с платформа, без номер естествено, и на опашката за регистрация-"Ти как дойде без номер, ще пишем акт?"
            Егати нахалниците.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А защо си без колан не те ли питаха?
              Преди 10-ина дни индивидът на 7-ми канал, който монтира №-та на ремаркетата има наглостта да ми иска книжката дали имам Е категория... А мой клиент по-рано се оплака, че го изнудвали, защото няма Е категория при регистрация на ремарке О1 (до 750кг)... Явно се пробват - ако мине, мине...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                То това защото от втория етаж виждат директно автокъщите отсреща. Все пак една улица ги дели.
                Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
                  То това защото от втория етаж виждат директно автокъщите отсреща. Все пак една улица ги дели.
                  Това за къде става въпрос. Дай по подробно , не се притеснявай.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                    Това за къде става въпрос. Дай по подробно , не се притеснявай.
                    Виж ми локейшъна. Лично не съм го играл тоя номер, но двама приятели независимо един от друг ме бяха предупредили за това когато търсехме кола за един друг приятел.
                    Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X