Повечето автокъщи си имат "служебни" транзитни номера! Искай да ти я закарат в посочен от теб сервиз-ако искат и с хеликоптер да я придвижат,все ти е тая!
Има много начини да се заведе . Но най лесният е вързан . На репатрака де.
И е добре милиционерите да видят репатрака, това от опит. Преди години закарах кола от автокъща до КАТ с платформа, без номер естествено, и на опашката за регистрация-"Ти как дойде без номер, ще пишем акт?"
И е добре милиционерите да видят репатрака, това от опит. Преди години закарах кола от автокъща до КАТ с платформа, без номер естествено, и на опашката за регистрация-"Ти как дойде без номер, ще пишем акт?"
Егати нахалниците.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
А защо си без колан не те ли питаха?
Преди 10-ина дни индивидът на 7-ми канал, който монтира №-та на ремаркетата има наглостта да ми иска книжката дали имам Е категория... А мой клиент по-рано се оплака, че го изнудвали, защото няма Е категория при регистрация на ремарке О1 (до 750кг)... Явно се пробват - ако мине, мине...
То това защото от втория етаж виждат директно автокъщите отсреща. Все пак една улица ги дели.
Това за къде става въпрос. Дай по подробно , не се притеснявай.
Виж ми локейшъна. Лично не съм го играл тоя номер, но двама приятели независимо един от друг ме бяха предупредили за това когато търсехме кола за един друг приятел.
Коментар