Приятели в крайна сметка реших за лов да взема един от тези две разновидности на Пажерото! Моля кажете ми плюсовете и минусите на двата двигателя! Главно ме интересува здравина на двигател, разход, мощността достатъчна ли е (за 100кс. ) и дали и двата има супер селект кутия и съответно толкова ли е важна тя! мерси много и очаквам наистина разбирачи да ме насочат!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля кажете разликите Пажеро 2.5 100кс или Пажеро 2.8 125кс
Свий
X
-
От: Моля кажете разликите Пажеро 2.5 100кс или Пажеро 2.8 125кс
Толкова много има изписано за паджеро и за четене,четене..Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....
)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
-
Объркал съм се. Говоря за маховика на 3,2 двигателя.Първоначално публикуван от krasimird Преглед на мнениеИ двата двигателя са добри. Данъка ако е от значение... значи 2.5.
На ръчната трансмисия маховика е доста скъп. Иначе здрави машини са.
2,8 на Паджеро мисля е по добре, 2,7 съм карал на маверик и не съм особено впечатлен,
но беше на дълга база... така че си е тежък автомобила.
Коментар
-
Еееех, колко мъка има по света...Първоначално публикуван от tishkov86 Преглед на мнениеПриятели ...
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=145113
А тука избиваш рибата.
Тия двигатели си приличат, като две торби цимент!Първоначално публикуван от tishkov86 Преглед на мнениеА да попитам нещо странично този 2.8 дизел на митсубиши и 2.7 дизела на нисан терано кой е по-икономичния и по-пъргав двигател???Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар