Здравейте колеги, предстои ми покупка на нова джипка. Няма да ви занимавам защо се спрях точно на тези два варианта. Моля, дайте мнение, дори с една дума, какво бихте избрали вие. Ще се ползва за втора кола, рядко лятото, основно зимата като падне сняг, че моята улица я няма в плана за снегопочистване
. Досега тази работа успешно я вършеше Honda CR-V 2. Дано, не съжалявам за раздялата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mitsubishi Pajero pinin или Hyundai Galloper къса база
Свий
X
-
От: Mitsubishi Pajero pinin или Hyundai Galloper къса база
Значи всеки паркетник с читави зимни гуми ще свърши работа... Ама като държиш да е повече от лъскаво комби и ти се дават грешни пари- вземи си някое Паджеро със Супер Селект, тури му свестни гуми и си готов... Не че има смисъл де, ама парите са си твои...Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнение....Досега тази работа успешно я вършеше Honda CR-V 2...
Коментар
-
Не мога да сравнявам двете коли от дилемата ти, защото не знам нищо за Галопера.
Обаче, това
ме провокира да кажа ... "А дано ... ама надали!", в случай, че се спреш на Пинин.... CR-V 2. Дано, не съжалявам за раздялата.
Защото нещата, с които Пининът е "по-по-най-..." от CR-V-то, бледнеят в общ план при сравняване на двете.
При положение, че CR-V II успешно се справя с нуждите ти, аз лично не бих го заменил с Пинин.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Прав си за доброто мнение за CR-V то, но мойто го карах повече от 6 години и вече ми се иска нещо по - хард.Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеНе мога да сравнявам двете коли от дилемата ти, защото не знам нищо за Галопера.
Обаче, това
ме провокира да кажа ... "А дано ... ама надали!", в случай, че се спреш на Пинин.
Защото нещата, с които Пининът е "по-по-най-..." от CR-V-то, бледнеят в общ план при сравняване на двете.
При положение, че CR-V II успешно се справя с нуждите ти, аз лично не бих го заменил с Пинин.
Благодаря за мнението.++359885252320
Драго
Honda CR-V 3 gen.
Коментар
-
Щом ти се иска по-хард - изключи Пинина. Галопера който не харесвам е повече джип от Пинина.Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнениеПрав си за доброто мнение за CR-V то, но мойто го карах повече от 6 години и вече ми се иска нещо по - хард.
Благодаря за мнението.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар