Обява

Свий
Няма добавени обяви.

има ли SUV ,който да отговори на 13 изисквания

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: има ли SUV ,който да отговори на 13 изисквания

Дъстъра е най-голямото недоразумение наречено Джип или СУВ, изключително лоша изработка на интериора, все едно си го сглабял сам в гаража, на 1000км разшит скоростен лост, изключително трудно включване на скоростите, изключително къса първа която трябва да играе роля на бавни скорости или поне така си мислят Румънците, версията FULL FULL FULL излиза 32000лв без 4х4 и около 38000 за 4х4 което като цена идва колкото Кашкай 2014.

Коментар

Първоначално публикуван от g vasilev Преглед на мнение
      няма да ви мъча повече- това е DACIA NEW DASTER 1.5 DCI 110 4X4- ПОДЧЕРТАВАМ НОВАТА
      1. има есп
      2.страничните еърбеци са толкова големи, че служат и за странични въздушни възглавници (но само отпред)
      3.може да се изключва 4х4
      4.може да се блокира 50:50 предно задно задвижване
      5.2013 година е
      6. гори средно под 7.0 л на 100 дизел- даже и при оффруд не стига средния 7
      7. клиренса е 210 мм
      8. сбора от ъглите на атака отпред и отзад и рампа е мин. 85градуса-
      9. техническото обслужване
      Dacia Дuster
      През 20 000км или 1 година /което първо настъпи като събитие/
      - смяна масло, всички филтри и труд /маслен,въздушен, горивен, купе/=215лв с ДДС
      -смяна ангренаж комплект+ пистов комплект и труд =365лв с ДДС на 80 000км
      -Пълно обслужване филтри,масло и ремъци 580лв с ДДС
      10 по горе
      11. евро норма 5
      12. място за 4-ма и нормален багажник
      13. 6 степенна скоростната кутия за 4 х4 версията
      Жив да си, сън не ме хващаше преди да ни посветиш. Това с еърбеците е революция, едновременно предни и странични...ама щом казваш. Виж, 7/100 нафта смесено, че и офроуд, ша ма прощаваш...такова...нема как.
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Аз разбрах едно:Отиваме всичкi от форума към най близкото депо за рециклиране на безумни,обръщащи се на прав път джипове,и после бегом към най близкия Дачия рум.Като ни видят колко сме хиляди,ще има и групово намаление на цените на THE NEW,SUPER,MEGA,ULTRA,ULTIMATE,AMAZING,WOW.... DUUUUUUSTEEEERRRRR!!!
        Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Ясене свирни като дойде време за теста.
          Да свирна аз, ама нямам Дъстер на разположение. Чакаме Василев и обещаваме тестовете да са неразрушаващи (освен самочувствието) и честни.

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
          Ако гледаш Дъстер-а като повдигнато комби- не е лош. Новият има и поносим салон. Ако обаче очакваш да е проходима машина бая лоши работи ще кажеш
          Ами той Е повдигнато комби. Даже не много повдигнато.

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
          Трудна задача- маршрута вероятно ще е проходим и с Рено Туинго.
          Туинго 1 е проходимо приблизително колкото Дъстър 4х4 - няма да ви казвам откъде знам на практика и кой кого дърпаше, за смях на гаргите. Геометрията не прощава, даже и на най-смелите, а физиката даже и не пита кой е смел. Това не е упрек към Дъстъра, просто не е добро сравнение. Туингото е много по-малко, много по-късо и също по-леко, с различно разпределено тегло между преден и заден мост.

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Един от малкото сигурни начини, да те убият с камъни в този форум, е да пуснеш подобна тема! Учудвам се, как не е подложена още на концентриран модераторски огън..?!!
          Темата чак концентриран огън не заслужава, но си отива заради плюенето от утвърдените участници.

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
          Без значение каква е била "целта",резултата е- "Ясен"...
          чак пък.

Първоначално публикуван от vas33 Преглед на мнение
          Паркета за мен си струва парите и не си заслужава продавачите.
          Имаме си тема за Дъстър, с обширни впечатления. Продавачите са като всички други, за късмет в България Рено имат няколко дилъра.

---
          Темата се затваря. Василев може да ми пише лично съобщение, ако и когато е съгласен да се тества разход или някоя от другите претенции в рекламата. За реклама като реклама може да се свърже с Офмедия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X