Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип до 10к. + изисквания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип до 10к. + изисквания

Благодаря,ама наистина субаруто не ми е на сърце!

Коментар

От: Джип до 10к. със изисквания

Първоначално публикуван от MetalHeart Преглед на мнение
      Здравейте,за съжаление-знам ,че сте безкрайно прави и дори се хванах,че написах 17 със лека усмивка!Ами-нека да вдигна розхода на 20 лв!Бих искал да може да има някакви,макар и скромни предложения!И-в момента карам хонда хрв и бих искал да вдигам над 100 км,защото с моята е страшно некомфортно!Благодаря!
      Дори и без усмивка, също без да се съобразявам дали карам с 100 или 150/160 км.ч., дали е включен климатроника или не, дали е пълна или празна, този разход от 6.5л./100 км. извън градско ,го постигам без каквото и да е усилие, и се включвам в тези 17лв. , с Хонда СРВ-2ген. 2.2 i-CTDI /тази от подписа и аватара/.

Единственото дразнещо нещо, са късите твърди и неудобни седалки / аз така ги усещам - особено пасажерската/ и когато ме возят на дълъг път, слизам като пребит.Може пък да е от годинките, ама поне така го усещам - това свързано с комфорта.

Та ако се спреш на такова, гледай да е задължително феистлифта /2005г.-2006г./, но трябва да добавиш поне още около 3-4х.лв. към бюджета, за нещо по-читаво.
      Успех в избора.
      / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Благодаря за мненията,насочени към Субару!Влязох в един форестър 2006г. и ми пасна,а като го подкарах ми се стори направо красота!Мразя да задавам такива въпроси-защото всеки си знае своето-но с 2.0 двигателя-дали някой имащ преки наблюдения може да изкаже съвет!Благодаря отново!

Коментар

С турбо ли е,колега,или атмосферен?

Коментар

Аз пък доста съм доволен от Нисан Хтрейл. /Щото сега го кандилкам 40 000 км/. Карал съм предостатъчно всякакви МПСта. От комбинацията нещо високо,4х4,икономично спрямо другите предложения няма съперник освен Хондата. И аз на дълъг път/2,2 Д 6 ск./ без зор съм малко над 6/100.Само на предно предаване.Това с други аналогични СУВ не става. С вановете е друга бира, ама там клиренса и проходимостта отпадат от класацията.
            Аз съм с всичките екстри за модела и само седалките ме мъчат/кожи+ деликатни задни хемор.части/.......Но с едни качествени калъфи засега реших тегобата.
            Само идея.
            Peugeot 4007
            ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X