Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за хард разходки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за хард разходки ?

Айде уйде темата в спора кое е хард
    п.п. сподели трасе според теб за хард
    макар аз думата "хард" да не съм използвал, че знам и 2 и 200

п.п.п. Па и човека не е казал, че сток ще го кара - чЕти Щом само един диф за правене има според теб - значи си е цвете
    Последно редактирано от PinMaster; 14-06-14, 22:03.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

А ти смяташ ли, че е един диф само?....Смятам, че правилния автомобил за хард е патрул. Кратко и ясно!

Коментар

То да си излязъл на "Хард разходка" не значи задължително, че караш "Хард"! Клуба на "семкаджиите" винаги е отворен за нови членове... Същото важи и ако по време на "Хард разходка" основният теглен, бутан, чакан и псуван наум си ти! Иначе "хард" може да се кара и с не особено подготвен автомобил! Просто не трябва да броим до къде си стигнал и колко пари и време си набил после за ремонти, защото на мен формулата 30 мин. в гората и после 1 седмица в бокса, не ми се вързва с определението "подготвен автомобил" за "хард разходки". Не съм много в час с фабричната комплектация на британските лордове, но все ми се струва, че Диско II нямаше блокаж на раздатката (може и не всички да са така), а вместо блокажи се разчита на ABS- а и ако не бъркам - за кво Диско и за какъв "хард" си приказваме въобще..?!! Иначе всеки автомобил става да се подготви за хард изпълнения (дори и Трабант)! Просто при едни става с ХХХХ лева, а при други с ХХХХХ... лева! Ако на края, ще се гледа само фасона на тенекиите - може и да е Диско II, щом радва окото.

Коментар

Диско е по добър вариант и ще изкара повече от което и да е американско комби в стандартната си комплектация.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Диско е по добър вариант и ще изкара повече от което и да е американско комби в стандартната си комплектация.
            Тука нали за джипове и за "хард разходки" си говорим?! Що намесваш семейните комбита в темата..?! Кое му е по-доброто на Диско II за "хард разходки" в заводския му вид, освен наличието на рама? По-добрия двигател, по-добрата раздатка, по-добрата скоростна кутия..?! По-здравите мостове? По-добрите ъгли на така? По-ниският център на тежестта? Кое..?!! Както и при комбито, за обявените цели в началото на темата - всичко след мотора на Диското трябва да се смени или тунингова, ако наистина си говорим за "хард разходки"...

П.П. Мисля, че е крайно време, някой да пише на тези момчета и да им обясни, че не разбират нищо (а не е като да нямат пари и достъчно "японци" под ръка, като начална база за проектите си):http://www.pirate4x4.com/forum/jeep-...ection-28.html
            Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 15-06-14, 09:53.

Коментар

Комплексите са гоуемо нещо!
              Как хубаво лъсват при челен сблъсък с непредубедени люде
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Аз пък ще цитирам един не безизвестен съфорумник:
                "-Няма по-проходим джип от Джимни под наем."
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X