Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lexus или Hover,даите съвет!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lexus или Hover,даите съвет!!!

Привет колега, относно китаеца има изписано специално за него цяла тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=135072

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
      пп На парапланериста му кажи, че преди 5 години Hoover H5 го нямаше в България, поне не от официалното представителство.
      Благодаря колега,полезно инфо,остава да направим статистиката,дано дотогава колата не се продаде. Колкото до парапланериста,колата е купена от Атаник моторс ,струваше 23000 с газ,аз също щях да купя но не се разбрахме с ДДС. Затова си купих ТЛК 95!? Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
        Привет колега, относно китаеца има изписано специално за него цяла тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=135072
        Благодаря колега,изчетох всичко,везните клонят към китаеца . Днес тествах един от Камбаните до Бистрица по черно, по нищо не отстъпва например на Фронтера. От всичко прочетено и написано правя извод,че по- добре по-малко пари,с очаквани изненади,отколкото много пари,пак с очаквани или не изненади разбира се и по-скъпи.P.S. Много са правилни постулатите от подписа ти. Поздрави!

Коментар

Е ти явно от самото начало си решил да е китаеца, успех и дано твоя да се падне от читавата партида
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Няма читава партида. Получаваш това за което си платил.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Без да искам да те огорчавам:За мен дилемата е странна.Спомена 23 000 бг.Това ли е цената?Само кална полянка и натрупан сняг (евентуално) ли е проблема?Ако е така читав RX ще свърши работа.А иначе като пътно поведение, комфорт на пътуване, лукс в купето, разходи (въпреки скъпите части на японеца)...Не е редно да се сравняват...Според мен.
              Имам близък с Hover H5.Казва че е много доволен...Обаче кара на "Тракия"с максимум 110, при него черно няма, харчи около 15 с "оригиналната" газова в София, и междуградското-нямало осезаема разлика...Дребни проблеми за първата година...
              Въпрос на избор..Ако имах пари за Lexus много малко марки биха били алтернатива.
              Ако си харесал Ховъра-пожелавам успех и безаварийна експлоатация!
              Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
              0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Симо, тука на горските им раздадоха Ховъри и по цял ден ги търкалят из гората и то натоварени. Държат се доста прилично. Имам приятел със строителна фирма и 3 такива пикапа - карат ги както си е редно за служебни и се държът добичетата. Странно, че мой познат плати един от новите Ховъри и чака доста време преди Коледа да му го доставят. Дадоха му и оборотна кола докато чака. Лошо от никой не съм чул. Ама и при тях май важи правилото дали са праени в понеделник или сряда. На късмет си е. Не, че тук нямаме два хайлукса 2005 та година и единя се троши през ден а другия си върви ли върви..... Та що питаш. Меткай си се и каквото сабя покаже. Ти па да не си се уплашил от ремонти ако се наложат...
                Поздрави.
                висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
                  Без да искам да те огорчавам:За мен дилемата е странна.Спомена 23 000 бг.Това ли е цената?Само кална полянка и натрупан сняг (евентуално) ли е проблема?Ако е така читав RX ще свърши работа.А иначе като пътно поведение, комфорт на пътуване, лукс в купето, разходи (въпреки скъпите части на японеца)...Не е редно да се сравняват...Според мен.
                  Имам близък с Hover H5.Казва че е много доволен...Обаче кара на "Тракия"с максимум 110, при него черно няма, харчи около 15 с "оригиналната" газова в София, и междуградското-нямало осезаема разлика...Дребни проблеми за първата година...
                  Въпрос на избор..Ако имах пари за Lexus много малко марки биха били алтернатива.
                  Ако си харесал Ховъра-пожелавам успех и безаварийна експлоатация!
                  Не си разбрал, 23000 струваше нов,през 2007,сега говорим за 7 годишни на около 150-180 хил.км,с незаводските газови/заводските са прокълнати/ на цени до 10000. На същите киломтри и пари са и ЛЕКСУСИТЕ. Пример, паразитен хебел за ИСУЗУ е 80 лв и е в магазина, за ЛЕКСУС- 300 лв с поръчка.С оглед на бъдещите разходи, мисля,че китайчето взима превес. Пък и друго си е рамна конструкция с два лоста.Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Имаше тук една тема, в която един злощастен собственик на китайския кошник си скубеше косите...на малък баир включил на първа бавна и не и не..не може дувара.., а през това време го подминало Паджеро от 85-та с дизеляк на бързите ...иии..чакаше да отмине гаранцията, за да изскубе газовата / оригиналната /, че го сцепва от проблеми...
                    Че тва паджеро е печелило 6 или 8 пъти париж дакар ако не бъркам
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от simo_tonev Преглед на мнение
                      паразитен хебел за ИСУЗУ е 80 лв
                      А пък тук : http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=80545&page=2 е показано как се прави вечен хебел срещу огромната сума от..........20лв.

Коментар

По добре нов китаец отколкото 15 годишен японец, шпне според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Че тва паджеро е печелило 6 или 8 пъти париж дакар ако не бъркам
                          Да де..ама е Мицубиши, а не Зидария..
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Ето го! Прекрасен,държи се супер, не тропа и не хлопа,не мирише на Илиенци,разход при 130-9.6 газ.Два лоста,всички екстри/работят/ пу да не му е уроки!
                            http://media.snimka.bg/s1/3507/033258569-big.jpg?r=0

Коментар

Честито и безаварийно!
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X