От: Някой има ли мнение за Фиат Фримонт?
возията и поведението се промениха в положителна или в негативна посока,а за батерията били ме светнал,понеже ми дадоха ключ,на който няма бутони само е нужно да бъде в теб когато искаш да влезеш в колата та има ли в него батерия или е като имобилайзера на старата ми алфа само чипче. благодаря предварително имам още въпроси към по стари притежатели на този прекрасен автомобил но като ги систематизирам ще пиша тук,разчитам на отзивчивоста на колегите
возията и поведението се промениха в положителна или в негативна посока,а за батерията били ме светнал,понеже ми дадоха ключ,на който няма бутони само е нужно да бъде в теб когато искаш да влезеш в колата та има ли в него батерия или е като имобилайзера на старата ми алфа само чипче. благодаря предварително имам още въпроси към по стари притежатели на този прекрасен автомобил но като ги систематизирам ще пиша тук,разчитам на отзивчивоста на колегите
- ако е за моето изказване за гумите - то ДА - поведението и возията се ПОДОБРИХА Видимо при обуването на малко по-големите Пирели Скорпион Верде!!!
По принцип търся кола за асфалт, комфортна и стабилна, бегачка не ми трябва. Бях се ориентирал към джиповете заради 4х4-то, но после намерих Аутбака на Субарото. Не знам дали сметките ми са правилни, ама сякаш Фреемон с ръчна няма 4х4, а такива преобладават. Затова се чудех дали ще се държи прилично на пътя, при сняг или лед. Разбира се, не очаквам чудеса, но да е по-стабилно от леката кола, за да не треперям по целият път. В случая, сякаш повече разчитам на тежестта му и големите гуми. Поправете ме ако греша, не претендирам, че имам някакви познания по колите, затова може да задавам смешни въпроси.
Коментар