Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затруднен избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Затруднен избор на джип

Здравейте! От доста време гледам темите из форума - тъкмо си харесам дадена марка и модел, естествено след като съм попаднал на позитивни отзиви, но после все излиза и нещо негативно... Наясно съм, че перфектния автомовил все още не е измислен, или поне не е 6000-6500лв , та така. Моля, помогнете ми да избера нещо подходящо за градски условия и риболов от време на време. Както написах по-горе бюджета ми е 6000-6500лв. Последно се спрях на Хонда ЦРВ, другите "джипове" които влизат в моята класация са Mitsubishi Pajero Pinin MPI, Suzuki Vitara 2.0 (99год.), Nissan Terrano2 (къса база) също и Rav4 1-вото поколение, но нещо на визия не ми допада дългата база.
    Благодаря предварително!
    Последно редактирано от don_dimitrii; 01-05-14, 15:10.

От: Затруднен избор на джип

Здравей,колега! Както може би се досещаш има изключително много писано из Форума точно за тези джипове.
    Като за начало прочети тези подраздели : http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=387 и : http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=170 .
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

Здравей колега, карал съм витара 7 г. и имам добри впечатления от нея. Като изключим корозията по шасито, освен обслужване на автомобила (смяна масла,антифриз и ремъци) друго не съм правил.
      Имам с нея около 90000 км. основно асвалт и леки забежки извън пътя.
      Корозията е обяснима,джипа беше 93г карах го до 2012 ВИТАРА 1.6МИ
      За новата нямам преки впечатления.Успех с избора!
      ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
      ТЕЛ;0876228770

Коментар

Първоначално публикуван от don_dimitrii Преглед на мнение
        Моля, помогнете ми да избера нещо подходящо за градски условия и риболов от време на време.
        Това ли са целите и условията ?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

За твоите цели CR-V.

Коментар

и Субару става, Форестър или Аутбек

Коментар

Първоначално публикуван от don_dimitrii Преглед на мнение
              Последно се спрях на Хонда ЦРВ, другите "джипове" които влизат в моята класация са Mitsubishi Pajero Pinin MPI, Suzuki Vitara 2.0 (99год.), Nissan Terrano2 (къса база) също и Rav4
              Пинин е миниатюрен отвътре, ръждясва най-много и на асфалт вози с елегантността на каруца, бих го изключил от списъка. Рав4 не е планиран за офроуд и е слабоват като конструкция, Витара е добро работно магаре, Тераното харчи повече от ЦРВ но е много добър на баири. ЦРВ е надежден, вози приятно и е с има най-голям лукс спрямо изброените, мисля че е подходящият избор.

Коментар

Здравейте колеги! Днес капарирах една Хонда ЦРВ Сега ще почна да търся инфо какво е първоначалното й обслужване. Благодаря за отговорите по темата. Ако някой притежава или е притежавал ЦРВ, моля да каже какво обслужване и г/д цената която ще ми излезе.

Коментар

Какво разбираш под обслужване?
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

М'ани го обслужването ... човека заслужава похвала ... най-кратката тема "Какъв джип".
                    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Честито и безпроблемно...
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                      0888854582
                      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                        М'ани го обслужването ... човека заслужава похвала ... най-кратката тема "Какъв джип".
                        е, те така я... че иначе пак се стига до 8 цилиндровите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X