Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LR Defender 110

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LR Defender 110

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Мисля че изначално си тръгнал в грешна посока.
    Пикапа ми беше оферта да го купя и го купих .Даже почна вече да си избива парите но е просто неудобен 2-3 часа в трафика ............
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
      ..... защо?!
      Защото съм българин а книжката ми е немска и иншуранса ми е 200 паунда на месец .........
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
        Пикапа ми беше оферта да го купя и го купих .Даже почна вече да си избива парите но е просто неудобен 2-3 часа в трафика ............
        Не риви, така ще се научиш да се гънеш като йога, да караш на отворен прозорец и с дебела ръкавица на ръката откъм джама
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
          Защото съм българин а книжката ми е немска и иншуранса ми е 200 паунда на месец .........
          Aнглийската книжка няма да ти помогне (е , застраховката може да стане 198 паунда). Има редица други фактори, които могат да ти намалят драстично застраховката ... ама темата ти не е за това ...
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
          Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Пробвай да смениш немската с английска.Не би трябвало да имаш проблем.

Коментар

Колеги, книжката НЯМА значение от коя европейска държава е издадена защото когато правиш застраховката само казваш дали е английска или ЕСъюз и от колко години я имаш, има значение друго, Людмил я ми драсни едно лично съобщение и ще ти дам няколко съвета, защото според мен или имаш проблеми сериозни или не си наясно напълно със застраховките на острова, да даваш 2-3 бона на година е много, аз първата година за двама човека за два автомобила, кола и джип давах около 100тина на месец, това е нормално и напълно изряднен, без шмекерии като повечето емигранти

Аз бях с английска книжка и я смених за българска, защото ако недай си боже направя грешка, я скорост я светофар да не ме оставят на трупчета, с българската книжка или само глоба или съд и пак само глоба, с английска книжка, и глоба и съд и точки ако е нещо по-така, не мерси, пари прежалвам ама без книжка съм за никъде.
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Мисля че е необходима ако работиш като шофиор ,заради застрахователите за да сигурни че си запознат с местните закони и условия на работа.Превода при нас беше 70 -80 Е
                Grand Vitra ddis 2008
                SEAT Althea XL tsi 2010
                Mitsubishi Canter

Коментар

А за надстройката и аз бях пощурял на тази тема но като видях един с подобно нещо на едно Митсубиши как се клати без да се кара се отказах.Направих си camping trailer но и той в гаража .Стигнах до истината /платих си/ -палатка на тавана! Става и на пикапа
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                    Колеги, книжката НЯМА значение от коя европейска държава е издадена защото когато правиш застраховката само казваш дали е английска или ЕСъюз и от колко години я имаш, има значение друго, Людмил я ми драсни едно лично съобщение и ще ти дам няколко съвета, защото според мен или имаш проблеми сериозни или не си наясно напълно със застраховките на острова, да даваш 2-3 бона на година е много, аз първата година за двама човека за два автомобила, кола и джип давах около 100тина на месец, това е нормално и напълно изряднен, без шмекерии като повечето емигранти

Аз бях с английска книжка и я смених за българска, защото ако недай си боже направя грешка, я скорост я светофар да не ме оставят на трупчета, с българската книжка или само глоба или съд и пак само глоба, с английска книжка, и глоба и съд и точки ако е нещо по-така, не мерси, пари прежалвам ама без книжка съм за никъде.
                    От нова година нещата се промениха !
                    Ще ти пиша на лично !
                    Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X