Здравеите искам да си купя джип.Но не знам какъв.Джипа главно ще се използва за всекидневието но и за offroad(ако мога да го нарека така).Живея на село има близка горичка до него която след дъжд или сняг става много непроходима за сегашната ми кола(WV pasat).Цената която съм готов да платя е около10000лв(само за колата без гуми,за кат,и тем под)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на джип.
Свий
X
-
От: Избор на джип.
този не ти трябва, хич не е проходим - виж как го обикалят като голям камък!!!Първоначално публикуван от five12 Преглед на мнениеБлагодаря ти ще изчакам още някои да си каже мнението.Между другото да попитам кои е този джип
можеш например да отидеш в един сайт за продажба на джипове, да поразгледаш офертите до 12 000, като гледаш снимките си харесваш няколко, отгоре обикновенно им пише кой е джипа............записваш си имената на едно листче и после се връщаш пак тук.
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениетози не ти трябва, хич не е проходим - виж как го обикалят като голям камък!!!
Иначе викаш- влиза в бюджета..
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
мчи влиза, к'во, искаш ли да ти пусна един филтър да видиш колко червени джипове се продават до 12хил. /2-те отгоре са за пазарлъка/Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
Иначе викаш- влиза в бюджета..
-
Е тука не си прав !Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеа сините са по-здрави от черните.
ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Хайде първо четене, четене и разглеждане, а после питане и пак разглеждане !Първоначално публикуван от five12 Преглед на мнениеЗдравеите искам да си купя джип.Но не знам какъв.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
до тук добре, WJ 4,7 отпада щото е бензин, но диското ще ти свърши работа...... може да попрочетеш в този раздел, после в този............да погледнеш и какво се продава във форума и полека лека, щом имаш мерак и пари, ще стане работатаПървоначално публикуван от five12 Преглед на мнениеМотор-дизел.Разход до 15/100КМ,Реммарке определено до 500кг.Калта е около 25см но на места 50см.Коловози има.Ще го карам и за града примерно да отида да взема една торба цимент трябва да има и що годе голям багажник
-
Mерси за отговорите.Но мисля че диското ще ми е големичко по тези тесни улички. Но ако има още предложения.Все пак няма да го купувам утре.Мнение и за УАЗ патриот и хънтър(Стария УАЗ ли е или е само като сегашните ПЛАСТМАСА)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар