Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Киа Sportage mrdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Киа Sportage mrdi

Какви са мненията и впечатленията ви (ако има такива) за тези джипове ? как се представят в лека пресечена местност абе като цяло всичко ?

От: Мнение за Киа Sportage mrdi

koq godina e tazi KIA ?

Коментар

Извинявам се за пропуска. 2000г е предлагат ми я доста евтино защото имала някакъв теч на масло което може и да е просто от някой маркуч и за това се зачудих дали не я взема дори да се окаже нещо по сериозно не е проблем да я оправя но струва ли си като джип?

Коментар

Първоначално публикуван от kaqkar Преглед на мнение
        Извинявам се за пропуска. 2000г е предлагат ми я доста евтино защото имала някакъв теч на масло което може и да е просто от някой маркуч и за това се зачудих дали не я взема дори да се окаже нещо по сериозно не е проблем да я оправя но струва ли си като джип?
        Тези, на които отзад пише mrdi, ги правят до 1998 г. Та вероятно са я подмладили малко.

И защо ли ми се струва, че ако проблемът и е малък, то той щеше да е отстранен и колата да се предлага на редовна цена?
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Историята и е дълга, почвам да се размислям но все пак ако изключим проблема като здравина на останалите неща как се представя джипа, мен нещо не ми звучи много надеждна марка, но пък и фронтерите всички ги плюят а наблюденията ми са че с 1 сменени хъбове и тези опелчета са доста добри представители в гората?
          Та какво е характерно за тези Кии какво може да е счупено, което да излезе колкото джипа ?

Коментар

Те Опелчетата не са лоши за в гората. Ама им е скъпичка поддръжката. Не се лъжи по марката, че е Опел. Само двигателя е Опелски и частите му са на нормални цени. От съединителят нататък, както и купето, всичко е на Исузу и се моли да не се налага да купуваш части за него.

Кията не е по-малко здрава. Но е друг клас джипка. Дългата Кия е с 300 кила по-лека от късата Фронтера.
            Лично аз предпочитам Нисан Терано пред Опел Фронтера.

Вземи прочети какво е писано в този раздел. Доста неща ще ти се изяснят. После сам за себе си си изясни за какво ти е джип? Какъв ти трябва - малък, голям, друсалка или луксозен, за всеки ден, за в калищата, в гората, за състезания ..? Притежаването на един джип излиза по-скъпо от колкото на една кола. Всеки иска да е максимално проходим, да вози добре, да гори малко и да му е евтина поддръжката, но всички тези качества на куп ги няма никъде.
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X