Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля помогнете ми в избора: Vitara, RAV 4 или CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля помогнете ми в избора: Vitara, RAV 4 или CR-V

Здравейте отскоро съм си наумил да си взема "джип" Ще се кара предимно градско. Нямам сериозни намерения за препускане по поляни и баири, просто искам да имам малко повече възможност за катерене на бордюри и да не чупя корите на двигателя всяка зима по коловозите.
    харесал съм следните модели:
    SUZUKI GRAND VITARA 2.0 ДИЗЕЛ 2005г.
    TOYOTA RAV4 2.0. ДИЗЕЛ 2004г.
    HONDA CRV 2.2 ДИЗЕЛ 2005г.

Ще се радвам да разбера слабите им места, разход на гориво и кой е по-евтин за поддръжка. Благодаря предварително.
    ето и конкретните автомобили:
    (Мод: Линкове към сайтове от този тип не са позволени)
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-02-14, 20:25.

От: моля помогнете ми в избора: Vitara, RAV 4 ili CRV

Първоначално публикуван от TIHOMA COM Преглед на мнение
    ....Нямам сериозни намерения за препускане по поляни и баири, просто искам да имам малко повече възможност за катерене на бордюри.
    При тези изисквания и трите марки и модели които сте посочили ще Ви вършат работа, просто ги покарайте и вижте кой най-ще Ви допадне, за повече подробности относно 3-те джипки има много-много изписано. Успех

Коментар

От: моля помогнете ми в избора: Vitara, RAV 4 ili CRV

Наистина има доста писано, но не ги виждам моделите в директно съпоставяне.. Така де по скоро ме интересува кой дизел е по-малко проблемен.

Коментар

От: моля помогнете ми в избора: Vitara, RAV 4 или CR-V

По-малко проблемен ще е тоя дето е поддържан както трябва, при кола втора ръка си е голяма доза късмет.

Хондата май е с верига, на 9 години голяма вероятност е да е за смяна, а май целия кит и галимацията не са евтини.

Тойотата д4д май пък дюзите им са капризни на гориво, но пък цените на дюзите разправят били паднали.

Витарата (пък и за хондата не съм сигурен) филтъра за разни частици при градско се задръства светват разни ламБи. Официалния представител е доста плюван, та ако се наложи сервиз за нещо по-специфично най-вероятно ще минеш през някой филм.
        Не разбирам при все че има писано какво трябва да им се съпоставя ?!?! Четеш нещата за тях дори по отделно и си правиш изводи.
        От трите витарата е по-близо до джибките, че има и бавни, ама за това дето ти трябва не е от особено значение.
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

От: моля помогнете ми в избора: Vitara, RAV 4 или CR-V

И трите карат български хубав дизел,ако са с раздвижен маховик смяната на съединител струва половината от колата.Дано си късметлия като отидеш в автокъщата..
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X