Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще се радвам ако помогнете със съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще се радвам ако помогнете със съвет

Здравейте колеги, нов съм в този страхотен форум, както се казва зелен зелен. Искам да ви питам за съвет при избор на джип за рали рейд. Сигурен съм, че има теми тук за това, но не мога да ги намеря.
    Бюджет - максимум 5000 лв.
    Искам да бъде мощен, с повечко коне, да развива добра скорост и да е бензин.
    По принцип имам насоки към Паджеро 3000 или 3500 , но не знам дали една Витара V6 няма да свърши подобна работа.
    Аз сега искам да го купя и след време да се започва - клетки, рязане и т.н., т.е. въпроса ми е кое е добра база за развиване на проект.
    Искам да ви питам къде във форума, мога да открия регламент за рали рейд - Т1 и Т2???
    Много ще съм благодарен на всички!

От: Ще се радвам ако помогнете със съвет

Виж какво карат в нашия шампионат на подобни състезания. Повечето там са достигнали до избора след много проби на различни модели и много строшени пари по тях.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първо се порови малко..може да почнеш оттук: http://www.offroad-bulgaria.com/show...8+%F0%E5%E9%E4

Коментар

Тотко темата е хубава!
        А къде има тема за регламента на Т1 и Т2

Коментар

Прочетох из темата, благодаря на колегата Тотко. Тъй като ми предстои покупка към края на месеца съм се насочил към следните варианти, но все пак искам вашето мнение:

Витара - 2.0 V6
          Паджеро 2 - 3000 или 3500 V6

Въпросите са няколко: Дали да е къса или дълга база ( май по-добре къса)? Кой от двата джипа е по-добър вариант, въпреки, че Витарката е по-евтина?
          Аз след покупката възнамерявам да сложа само едни хубави гуми, да започна да си правя кефа по разходки, а след това да мисля за проект за рали, но важно е кой от двата джипа е по-добър за проект, защото искам да до отрежа, да поставя клетка, да сложа всичко необходимо за рали.
          Моля ви дайте съвет!

Коментар

3500 дълга база.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Джамбазов сигурен ли си за дългата база? Подходяща ли е след това за рали рейд??

Коментар

Първоначално публикуван от P@vloff Преглед на мнение
                Джамбазов сигурен ли си за дългата база? Подходяща ли е след това за рали рейд??
                Колега намери на кого да го зададеш тоя въпрос,слушай Джамбазов и скачай смело в боя!
                LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от P@vloff Преглед на мнение
                  Абсолютно е прав! Не си играй с разни витари и т.п., ако сериозно смяташ да караш на рали рейд. Топлата вода е измислена преди доста време.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Колеги, Джамбазов съм сигурен, че е прав в интерес на истината си мисля, че Паджерото е в пъти по-добро от Витарката. Не се намират много 3500 бензин, в краен вариант съм намислил да е 3000 бензин, пък после като се съберат пари. ще се присъди мотор ЕВО мотор Аз Джамбазов по-горе го попитах дали е сигурен, относно дългата база, защото повечето ралита, които гледах са с джипове, къса бъза, но щом казвате.
                    Мисля си и друг вариант, но кажете вие все пак, Митцубиши Л200 3000 бензин става ли за същата цел????

Коментар

Чел съм някаде тук из форума, че 3.5 е с по здрави скорости и дифове, поразрови, има доста теми за сравнение на двете модификации.
                      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X