Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акъл за ЖиБка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Акъл за ЖиБка

Човека хвана гората ,а пък вие си пишете още !
    И за да не съм съвсем ОФФ-...топик ще препоръчам Исузу Трупър !

Коментар

Има 2-3000 лв запазени трупъри.Сутрин палиш проверяваш маслото,сваляш кутията,че там си знайш 2 зъба на ден падат и качваш и караш...или обърках реда,Май последно се гледаше маслото...
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

2 зъба...,ако не са ти ги избили снощи у кръчмата не са проблем.
        П.П. Имах в предвид , че по тези места зъболекарите работят до късно и на място .
        Някой да не вземе да си помисли нещо друго !

Коментар

За тия нужди не трябва джип, а миниван - например Транспортер Т2 или Т3, може и да е 4х4... Има и тойоти Hiace 4x4...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:300lift2.jpg
Прегледи:1
Размер:48.8 КБ
ID:5568692
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

представяш ли си да натовари в тая лачена делика с перденцата 10-15 кошера или 20 торби цимент...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Виж Лада нива дълга база, слагаш газ и си свиркаш, само като я купуваш виж да ли я продават с учебника кое как се ремонтира, иначе частите не са скъпи

Коментар

При разхода на гориво много зависи от вида гориво,като за средностатистически жиб дизел 2,5-3л.обем на ДВГ, разход ,особено с ремарке,под 13-15л/100 е трудно постижим.,
                  Ако се спрем на бензин с газ без значение на обема на ДВГ,общо взето нещата са от 20/100 газ . нагоре .
                  Въпрос на аритметика.
                  Като разход за закупуване:
                  Ланд Ровър Дискавъри и Опел фронтера са най-евтини,като консумативите на първия,особено ако си наясно с нета и пазаруването с карта,са най-евтини.
                  Съответно може да се вземат по-нова година и с климатик,но много зависи и от товара и ремаркето,тъй като не се славят с много здрави мостове.
                  Следва Нисан Патрол,Митсубиши Паджеро,Мерцедес Г-клас.По-здрави ,но и доста по стари ,сравнявайки цени за придобиване, и с по-скъпи части.
                  Сузуки ,Дайхатсу и тн. не влизат в графата за обем и товар.
                  Руските ...хм...не си представям 100+ км. на ден в такова нещо.
                  Всъщност има и доста бусове 4х4,бензин и дизел,с и без клима,които биха свършили работа.
                  Последно редактирано от Chico; 26-03-14, 12:55.
                  M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Хайде поредното търсене на голям (да събира багаж) и проходим (като за тежък черен път), но за сметка на това евтин за купуване и поддръжка автомобил, който само да мирише горивото и да не се чупи! Е нЕма такова животно! ...
                    Има, има, точно на 500м. от твоите е.

P.S. Тази тема я бях позабравил.
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Здравейте.Дайте и на мен съвет какъв джип да си купя.Искам да е до 3 годишен,над 204 к.с.Гледах в мобилето,че има такива,но аз не разбирам кои са надеждни.Не шофирам много - до 15 000 км/година.Предпочитам да е с ръчни скорости,но мисля,че няма много такива.Бях се насочил към БМВ Х 5 ,но се уплаших наскоро,като разбрах от няколко познати колко пари дават за ремонти.Доколкото знам БМВ,мерцедес и ауди джиповете се обезценяват по-бавно.Препоръчайте нещо с разход до 10л/100,ако може и да е бензин,в краен случай дизел.Мерси.

Коментар

Бензинов, над 204 к.с. пък и да харчи около 10/100 .............ама това в града ли, извън или смесено. С тези 15 000 на година се предполага, че си повече градски шофьор. Не знам новите сега как ги правят, сигурно да миришат само горивото , ама с толкова коне и на бензин, такъв разход не знам дали въобще има.
                        SUV

Коментар

Първоначално публикуван от bestvaluestore Преглед на мнение
                          Здравейте.Дайте и на мен съвет какъв джип да си купя.Искам да е до 3 годишен,над 204 к.с.Гледах в мобилето,че има такива,но аз не разбирам кои са надеждни.Не шофирам много - до 15 000 км/година.Предпочитам да е с ръчни скорости,но мисля,че няма много такива.Бях се насочил към БМВ Х 5 ,но се уплаших наскоро,като разбрах от няколко познати колко пари дават за ремонти.Доколкото знам БМВ,мерцедес и ауди джиповете се обезценяват по-бавно.Препоръчайте нещо с разход до 10л/100,ако може и да е бензин,в краен случай дизел.Мерси.
                          БМВ Х1, 2.0 дизел, битурбо, точно 204 коня. На дълъг път харчи 6-7, градско 8-9!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Ама това ЖиБка ли е ?

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                              Ама това ЖиБка ли е ?
                              Ами въпроса включваше БМВ Х5, така, че питащия явно е решил че е "ЖиБка"!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Тойота хайлендър ми се види повече ЖиБ ,ама от де ще го намери ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X