Здравейте колеги! Решил съм да сменям динозавърчето с нещо по-нормално и открих тази обява в мобиле.бг
Моля , ако има някой от колегите в региона ако има инфо за това Паджеро да ми подскаже за какво иде реч! Далеко съм от Троян и ще съм благодарен на всякаква информация са тази кола. Не пиша какво да се гледа, защото съм сигурен , че ако колега ми пише , ще е компетентно мнение - ръжди , карета , раздатки ,бавни, блокажи и т.н. Не ми е първа джипка и не е за тежък офроуд - един тип "друсни полянка" - кеф за уикендите в гората и BBQ. БЛАГОДАРЯ на всички , които отговорят на молбата ми! ( естествено ако се стигне до покупка идвам с бира , вино , ракия , уиски , боза
или каквото пие колегата , помогнал ми! )
Ако модератор сметне за неправомерно поснатата информация от мобиле , моля да изтрие ЦЕЛИЯ пост! Ако модератор реши , че не му е мястото тук , моля да премести темата! Благодаря!
Mitsubishi Pajero 3,0 V6 *KLIMA*
|

Ако модератор сметне за неправомерно поснатата информация от мобиле , моля да изтрие ЦЕЛИЯ пост! Ако модератор реши , че не му е мястото тук , моля да премести темата! Благодаря!
Коментар