Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Trooper 2.6 , Vitara , Pajero ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Trooper 2.6 , Vitara , Pajero ???

Здравйте , тъй като ми предстои покупка на джипка и се чудя между тези , ще може ли някое мнение по въпроса ? Като цяло джипката ще ми трябва за ходене по планини, на Сноуборд , и лятото да си тегля лодката с него . Трява ми нещо не много скъпо за подръжка , с идеата да сложа и газ .
    Мерси на отзовалите се.

От: Trooper 2.6 , Vitara , Pajero ???

Здравей, много зависи дали говорим за късата или за дългата база на конкретните модели.Помисли какъв вътрешен обем ще ти трябва, прибави това, че паджерото и трупера са по-тежки от витарата, от което следва, че при теглене на лодката ще са по-удобни(това не значи, че с витарата не можеш да си теглиш спокойно лодката). Имай предвид, че от дългите бази на трите модела най-голямо е паджерото, после е трупера и накрая е витарата.

За частите мога да кажа само за паджерото и витарата-и двете са японски и са често срещани в бг така че проблем с намирането на части няма да имаш, а за трупера ще се въздържа защото нямам преки наблюдения.

Успех в избра.
    Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
    Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X