Здравейте! Моля дайте ми съвет, кой от двата джипа да избера. Трябва ми сигурен при зимни условия, и лятото за риболов. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на джип - Rav4 или Mitsubishi Pajero Pinin
Свий
X
-
От: Избор на джип - Rav4 или Mitsubishi Pajero Pinin
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеНито едно от двете е джип.Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
Rav 4 D4D ,прекрасен автомобил винаги 4х4 ,нисък разход на гориво ,Пинина много гори ,ако не е вкл.двойното си е жигули ,освен това Рав-а е по-удобен за семеен автомобил от Пинин-а. Пинин-а е по-висок и става за лов ,а Равката ще остане половината в гората (2002-2005год.)
Ако трябваше да избирам между двата ,бих заложил на Рав-4.EX Toyota Land Cruiser 120
Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше
Коментар
-
100% става ,ходил един сезон с такова нещо в гората. никъде не ме е оставил. Равката много ниска и ми се досвидя за гората. По нашият край за яребици не се ходи. . .EX Toyota Land Cruiser 120
Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше
Коментар
-
Имах предид, че докато не видя един от двата модела с изтърбушени задни седалки, постлани баламатуми или алуминиев рифел, рошави гуми и изподрана боя, малко ми се струва странно...
Съвсем друга ми е представата за ловна джипка. Не че няма да се справят подобаващо, ако са достатъчно прежалени.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Вече пета година карам Рав-4 и аз му бях сефтето, нов си го взех, но и до ден днешен не спират да ме подиграват, че било дамска кола.
Сега и за риба съм ходил и през преспи съм минавал, но както и да си кривя душата не е истински джип.
За мен с тоя мироглед покрай видяното във форума си е лека кола с блокаж и резервна гума на задната врата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеПинина става за лов!!!
На яребици....И рав-катаНищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Къде видяхте лов бе?Човека пита за риболов и асфалт.За това стават и двете,но Рава е по комфортен.И не забравяйте,че хората,които тепърва влизат у форума,нямат нашите извратени разбирания за трудни терени.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Не е уточнено за кои години автомобили става въпрос. По принцип наистина Рав4 е по хубавата машинка, но наистина не очаквай кой знае какво и от двете. За мен и двата модела са с прекалено малък вътрешен обем. През зимата с хубави гуми равчето ще се представя достойно в умерено дълбок сняг.
Относно ходенето за риба има и ситуации, в които и тежка офф роуд машина ще види зор. Мога да дам пресен пример от яз. Жребчево.... Нивото на язовира е много надолу и както си карах покрай водата, влязох в участък който не е изсъхнал. След като слязох да видя каква е ситуацията, се оказа, че съм потънал около 30 см надолу в хубава мазна кал... голямо теглене падна после.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobi878 Преглед на мнениеНе е уточнено за кои години автомобили става въпрос. По принцип наистина Рав4 е по хубавата машинка, но наистина не очаквай кой знае какво и от двете. За мен и двата модела са с прекалено малък вътрешен обем. През зимата с хубави гуми равчето ще се представя достойно в умерено дълбок сняг.
Относно ходенето за риба има и ситуации, в които и тежка офф роуд машина ще види зор. Мога да дам пресен пример от яз. Жребчево.... Нивото на язовира е много надолу и както си карах покрай водата, влязох в участък който не е изсъхнал. След като слязох да видя каква е ситуацията, се оказа, че съм потънал около 30 см надолу в хубава мазна кал... голямо теглене падна после.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар