Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги, моля за спешен съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги, моля за спешен съвет!

Колеги, продадох си джипа (Паджеро Спорт), и сега на прага на зимата не мога да остана без такъв - първо, че съм свикнал на по-високата проходимост, и второ, че живея в Балкана, и просто си е необходимост.

В тази връзка моля спешно за конкретен съвет към какво да се насоча - това хххх или това хххх ?

А може би това хххх или това хххх ?

Лимита ми е 14 000 лв.

Ако можете разгледайте тези предложения, и ми подскажете! Благодаря предварително!

Мод: Във форума не се допускат линкове към обяви от сайтове за продажби на автомобили. И без това трудно някой ще може да даде смислен съвет въз основата на някоя и друга снимка, освен ако не става въпрос за някакъв проблем, който се вижда и от самолет.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 13-11-13, 10:20.

От: Колеги, моля за спешен съвет!

Ако си се насочил към нещо конкретно, виж тази тема Помощ за оглед преди покупка на 4х4!!

и помоли някой, ако има възможност да ви придружи за оглед. По снимки няма как да стане, нали.

Също така не е лошо да допълните в профила си от къде сте. Успех
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Благодаря! Очевидно на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата!

Коментар

Спешен съвет се иска ако си под колата и тя те е затиснала и трябва да се измъкнеш. А удивителна се слага когато гаража гори докато си затиснат.

Отделно какво очакваш да получиш при положение, че в правилата ясно пише, че линкове не се публикуват и тези от темата ти ще изчезнат в момента в който ги види модератор.

Иначе по темата. От всички които беше публикувал преди да ги затрият избери сивият.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от varchev Преглед на мнение
          Благодаря! Очевидно на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата!
          В крайна сметка парите са си твои и ти си този, който ще вземе решението какво да купи с тях.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

@ А можеше ли вместо ххх да напишете марката и модела на автомобила, като изтриете линка?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              @ А можеше ли вместо ххх да напишете марката и модела на автомобила, като изтриете линка?
              Всичките бяха Паджеро 3.2 DID
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ами щом гледа Паджеро дизел
                , нека гледа 2.8 до 1998г. Ама що, не ми се пише!
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Като цяло няма добри отзиви точно за двигателя 3.2 DID. И е проблемен и доста апетитен-12-14 л. дизел за 100 км. Трима мои познати, на двамата двг. даде фира, а единия бързо бързо на голяма загуба го продаде. Личното ми впечатление от този модел е добра возия, добро офроуд /за разходка/ поведение, но немощен и тромав двигател /недостатъчен за тежкото купе/. Това вече съм го писал в една сравнителна тема м/у 3.2 DID и ТЛК 120 D4D.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X