Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софийските улици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Софийските улици

Какъв джип и какъв тип окачване смятате че са най-добри за софийските условия - спящи полицаи, дупки, кофти паважи, бордюри? Какво е най-издръжливо, приятно за каране и практично?

От: Софийските улици

Нещо такова

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Нещо такова
      +1
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-10-13, 10:49.

Коментар

МТЛБ също става, а и с паркирането няма да има проблем.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от vladimir83 Преглед на мнение
          Какъв джип и какъв тип окачване смятате че са най-добри за софийските условия - спящи полицаи, дупки, кофти паважи, бордюри? Какво е най-издръжливо, приятно за каране и практично?
          някои препоръчват да е жълт, но държа да отбележа, че черния е винаги с предимство!

Коментар

Нещо такова

В последно време наистина гледам,че нещата наистина отиват все по в тая посока!
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50
            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

наистина, това е решението!

Коментар

наистина, това е решението!
                Ако говорим сериозно, едва ли може да се посочи една единствена марка и модел, която да е по- по- най-. Всичко зависи от конкретните нужди и вкусове и, ако става въпрос за кола втора употреба, от състоянието на конкретния екземпляр.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

...Всичко зависи от конкретните нужди и вкусове и, ако става въпрос за кола втора употреба, от състоянието на конкретния екземпляр.
                  И бюджета.

Коментар

Одалечавам се от темата, но ето софийска улица 6-ти септември и Патриарх Евтимий Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05082013012.jpg
Прегледи:1
Размер:68.1 КБ
ID:5526215, снимах я през м. август, просто не можах да повярвам на очите си. Но сега няма къде да паркираш. Според мен ти трябва малък оребрен джип, т.е с теглич и булбар, но същевременно повдигнат. Зависи основно от бюджет и възможности.
                    Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Какво е най-издръжливо, приятно за каране и практично?
                      В града карам колело. Опитай и ти. Преди това ставах един час по-рано за работа за да има къде да паркирам, късах нерви в задръствания и т.н. други грижи. Колелото не знам дали е издръжливо, от време на време му чистя и смазвам веригата. Хубавите консумативи не са евтини - към 10 лв. е спрея. Сега гуми трябва да купувам...

А дали е приятно и практично? Как мислиш?

А, има и един проблем - зимата хвърлят сол и е кофти за колелото. Затова си взех още едно. Сега имам готино - лятно и ръждиво - зимно.

Помисли, ако решиш да опиташ колело можем да те консултираме също, въреки, че има други форуми за това. Ако си твърдо решил да яхаш жип - Джимни е разумен вариант.

Успех в избора!
                      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

И аз имам две колелета (шосейка и планинско), карам ги и тях когато ми е кеф. Не живея и не работя в центъра така че паркинга за мен не е голям фактор. Наскоро обаче преживях челен сблъсък на шосейката с един кюстендилски Голф, основно негова вина. Карбоновите ми вилки отидоха по дяволите както и предната капла, даже се поогъна и задната.
                        Аз успях с гръб да му строша цялото предно стъкло, така си се приземих при удара и даже за малко да се претъркуля по покрива. Счупих му и маската отпред. Така че внимавай с тия колелета. И аз съм свикнал да си карам на запад и да не ми пука но тук не се получава много добре.

Коментар

Колело в България може да се кара, аз го правя. Е, правех, преди месец ми го откраднаха, главно по моя вина. Просто (сведение от препатили) се кара по съвсем различен начин от "на запад". Преди всичко, много по-консервативно.

Колкото до джиповете от първите снимки - в условието имаше "комфорт".

Коментар

Наскоро обаче преживях челен сблъсък на шосейката с един кюстендилски Голф, ...
                            Съжалявам за инцидента. Да, трябва да сме по-внимателни. Жалко за колелото ти, но дано ти си добре, ще си купиш по-хубаво.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            ... преди месец ми го откраднаха, главно по моя вина. Просто (сведение от препатили) се кара по съвсем различен начин от "на запад". Преди всичко, много по-консервативно.
                            Жалко, и моето предишното замина. Но и на теб ти пожелаам да превъзмогнеш случката и да си купиш по -хубаво колело. И да знаеш, че и на запад се краде! А тия колелета "нов внос" помисли и те от къде са.
                            Последно редактирано от Жоро; 29-10-13, 22:11.
                            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                              Одалечавам се от темата, но ето софийска улица 6-ти септември и Патриарх Евтимий [ATTACH=CONFIG]636426[/ATTACH], снимах я през м. август, просто не можах да повярвам на очите си. Но сега няма къде да паркираш. Според мен ти трябва малък оребрен джип, т.е с теглич и булбар, но същевременно повдигнат. Зависи основно от бюджет и възможности.
                              На теория поне, на този стълб по-нагоре е закачен знак "забранено паркирането" и табела "място за инвалид". Абсолютно е законно - пази се място за конкретен човек, т.е. за автомобила, който го обслужва. И изобщо не е безсмислено - познай колко от инвалидните места са свободни в центъра, особено след 18:00 ч.

По темата - "оребреният" джип в града по-скоро е дерт за шофьора. На мен поне ми е много терсене да паркирам камиона на тегаво място заради перманентната тиха загриженост на тема "Ами ако му остане на автомобила отзад дупка в маската, наместо емблемката?" Важното е да бъде гоуем и висок - нивото на респект от околните се качва в пъти.

Иначе в името на душевното спокойствие и повишаването на тонуса отдавна отсвирих МПС-тата за града и се возя основно с колело целогодишно. Остават само моментните изблици на адреналин от реплики като "К'ъв правилник, бе? Ти да не си кола?!"
                              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X