Здравейте колеги.Искам вашето мнение по повод покупка на Паджеро.Джипа ще се кара основно по асфалт,от време на време и по черни пътища и през зимата-за сняг де.Според бюджета ми съм се спрял на Паджеро 2,години от 97 до към 99.Какви изненади да очаквам.И хубави и лоши.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на Митцубиши Паджеро-съвет
Свий
X
-
От: Покупка на Митцубиши Паджеро-съвет
То из раздела за Мицубиши има много изписано.
Най-важното - гледай за ръжда! ама наистина гледай рамата! Това им е най-големия проблем!
Даже ако в момента търсех Паджеро 2-ка щях да гледам само внос от Италия. И след като взема джипа веднага необходимите мерки гадта да не тръгне неконтролируемо.'98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
'95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
И разни BMW-та...
-
Има ли п2 99 годинаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Да, последните са от 1999г. Моето е П2 1998г., дълга база 2,8ТДИ автомат. Колата я взех от Германия и за 52,000км. имам само смяна на консумативи, акумулатор и накладки и гуми. Ръжда няма, а са я гледали два пъти тенекеджии, които твърдят, че и удар не е претърпявала. Железен джип се оказа- хем вози прилично на дълго, хем и за извън пътя става. На мен ми е ежедневната кола и имам лек зор с паркирането от време на време.
Коментар
-
Гледам отзивите,много са малко.А аз исках компетентни мнения,от хора с реални машини и проблемите им.На машините де.Много ми харесва марката,ама виждам в квартала ми такъв със все дигнат капак.Чета тук-там,че тия машини не са читави-я двигател,я окачване.Мненията из форумите (основно руски и български)-от осанна до разпни го.Не мога да си съставя мнение за машината.Сякаш е недолюбван джипа.Ни за гора,ни за асфалт.Всеки хвали своето и плюе другия.Не съм срещал мнение,например моя е това и това,но пък другата марка има други качестава.Всеки иска нова кола и но не всеки може да си го позволи.
Коментар
-
Имах паджеро 2 до преди месец. Взех го 2011 беше произведен 98-ма и докаран от арабските страни т.е. без юного ръжда нямаше второ парно и беше на ресор. Взех го с проблем в скоростите след смяната им и обслужване никакви проблеми. За дълги пътувания не ми беше много удобен но това според мен се дължеше на ресорите . При скорости над 110 ставаше доста шумно вътре. Тук има под раздел за митсу. с доста инфо. Другото е че доста трудно намерих добър майстор но тук във форума има.
Коментар
-
Никой не ти дава мнение защото при толкова много информация в форума,въпроса бива ли го паджерото е несериозен,галопера е аналог на п1,преди това търсих п2, обиколих бг в продължение на 3-4 месеца,имаше добри екземпляри на безумни цени към 15 000 лв.всичко останало беше ръжда,съсипан салон и т.н Галопера ми струваше 8000 лв. В салона в отлично състояние....това преди 3-4 години,читаво паджеро мисля е още по трудно да намериш, за цена незнам,карам си безгрижно и не мисля колко ми сърува колата,ако ти е на сърце вземай паджеро,не са нито по добри,нито по лоши...Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
паджеро не остарява,приятелю..още от 92 г има всички глезотии,които ще са ти нужни даже и повече,неслучайно го наричат легендарния японец-при правилна експлоатация ще те надживее,и няма да те остави в калта,а това е най важното..но колегите са прави -в мицубиши подфорума сме писали,писаликуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар