Здравейте колеги! Никога до сега не съм имал джип и реших да си купя. Колебая се между Витара и Лада нива. Като цяло няма да го ползвам за офроуд а ми трябва да се предвижва в по-дълбок сняг. Благодаря предварително за помоща!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за помощ-покупка на джип
Свий
X
-
От: Моля за помощ-покупка на джип
И какъв е въпроса ? Ако очакваш някой да ти каже кое от двете е все едно да питаш кон боб яде ли.В сток вид ли ще караш,ако да нивата е по висока,лично аз залагам на витарата,имах такава служебна,тясно е малко ,нивата пък има други предимства,задай конкретен въпросGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Горе в дясно има едно поле дето пише "търсене" , като малко по долу също има такова (търсене във форума) което пък търси в раздела или темата в която се намираш.
Пробвай и ще видиш колко още подобни теми има, примерно Джип за сняг!
Разгледай, прочети това онова и след това пиши за какво точно ти трябва.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
До колкото съм чел, двигателя е слаб за купето (но на къса база може да е по-добре), иначе е здрав и сравнително лесен за поддръжка. Внимавай все пак с покупката, че някои неща по фронтерите са с главозамайващи цени (това пак от четене)Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Ако не съм в голяма грешка си мисля че ладата е постоянно 4х4 , а сусукито е задно и после се пуска 4х4 ... ако е така зимата ще е доста по-добре с ладата, но возенето по пътя ми е малко съмнително
П.П. Видях че си се спрях на фронтера. Един приятел кара такава фронтера и е доста доволен. По пътя си движи без проблем с 120км/ч. Доста катери и в кал ми хареса как се справя. Повдигна я с 5см и е доста прилична. Имам едно видо от камбаните и една локва. Довечера ще пробвам да го намеря и да го кача в offtube. Обаче нивата определено излезе от гьола по-лесно (но беше с подходящи гуми) и доста по-ниска от опела.Последно редактирано от bestbg; 10-10-13, 15:24.LR Discovery 300Tdi 1996
Subaru Outback 2.5 1998
Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар