Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Jeep Grand Cherokее 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Jeep Grand Cherokее 4.7

Здравейте.
    На 99% съм решил да се оборудвам с такъв джип. Разбира се със съответната газова уредба. Та въпроса е за евентуалните скрити подводни камъни за модела и на какво да наблегна при покупката. Благодаря
    Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

От: Покупка на Jeep Grand Cheroki 4.7

А от какъв зор " крещиш " ? Същия въпрос си задал и преди месец, а и тогава както и сега , не пишеш от къде си! Отговора е да четеш и да се свържеш с Деда-та !
    Последно редактирано от sonda; 05-09-13, 09:46.
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Тъкмо мислих че съм променил без да искам шрифта
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Тия са сладури ама не им харесва шрифта...

Ако си около София, търси Дядо Владо от този форум, и на бегом там. Ще ти разяснят много неща.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          А от какъв зор " крещиш " ? Същия въпрос си задал и преди месец, а и тогава както и сега , не пишеш от къде си! Отговора е да четеш и да се свържеш с Деда-та !
          Извинявай за въпроса, ама ти по рождение ли си крив или от сутринта?
          Преди месец ако четеш правилно съм питал при дадени условия, които съм посочил, кой тип двигател ще е по подходящ, бензин или дизел и съответните модификации на модела. Сега въпроса е насочен към контретен тип двигател и модификация. А ако е от толкова голямо значение от къде съм, за да може да дадеш някакво мнение различно от критики, ти казвам че съм от североизточна България където зимата е почти 6 месеца.
          Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

Първоначално публикуван от valls Преглед на мнение
            Извинявай за въпроса, ама ти по рождение ли си крив или от сутринта?
            Преди месец ако четеш правилно съм питал при дадени условия, които съм посочил, кой тип двигател ще е по подходящ, бензин или дизел и съответните модификации на модела. Сега въпроса е насочен към контретен тип двигател и модификация. А ако е от толкова голямо значение от къде съм, за да може да дадеш някакво мнение различно от критики, ти казвам че съм от североизточна България където зимата е почти 6 месеца.
            Значи, въпросите ти са всеобхватно-хаотични, особено този от преди месец! Има цял раздел JEEP, който следва да изчетеш, което е видно, че не си сторил и едва след това да питаш! Сегашната "формулировка" на питанията ти е нещо от сорта " Харесал съм си Гранд 4.7, много ги мразите, ама ще се счупи ли и няма да ви кажа откъде съм "....
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

...на какво да наблегна при покупката.
              Преди да ме е изпреварил някой казвам веднага - цвета да е ЖЪЛТ!

Коментар

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                Преди да ме е изпреварил някой казвам веднага - цвета да е ЖЪЛТ!
                Кът'ни разбир'ш що'пишиш - зилиень ин'чи съ чупи

....по рождение ли си крив или от сутринта...
                Пишеш с по-голям шрифт, а това за интернет възпитанието се приема за крясък....тук по-големия процент от пишещите са преминали през достатъчно проблеми в реалноста,....кресни на живо ,и ще падне голям смях
                В България зимата е 3 ( три ) месеца, предвид глобалното затопляне е още по-малко т.е. довода ти е трудно приемлив, но.....пътищата са разбити 12 месеца и за тях този автомобил става, като го купиш ще си говорим още......
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X