Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос?

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Тойота 80 или Патрул или Ге дизеляк за зимата.
    Бе човеко иска да е гоУем и шарен джиба бе! Американски

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
      ... Като включиш 4х4 мощността се разпределя 50/50 между предните и задните колела, което не е най-добрия вариянт за офроуд, но става да предотврати пързаляне по хлъзгав терен. Да се качиш по баир до вилата става. ...
      Ей, в този форум човек винаги може да научи нещо ново. Като например, че парт-тайм 4х4 не ставало за офроуд ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Що бе, на мене правдоподобно ми звучи. Като не вдявам от Оффроуд, парт тайм ми звучи като "ту работи, ту почива". Което му става? Ку се сопре по средътъ на ряката и се разпочива, к'во да го правя?
        Остави майтапа, ония ден чета, пак в нашия форум, 21 коня, 600 кила лодка, 21 възла. Това по морско му трябва да му викаме "но тайм". Щото почива перманентно...
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Що бе, на мене правдоподобно ми звучи. Като не вдявам от Оффроуд, парт тайм ми звучи като "ту работи, ту почива". Което му става? Ку се сопре по средътъ на ряката и се разпочива, к'во да го правя?
          Отваряш вратата внимателно и гледаш водата да не ти отнесе джапанките! После пускаш лебедка, ако разполагаш с такава и има къде да се вържеш или търсиш трактор! Това е общо-взето процедурата...

П.П. Това, че си спрял у средата на ряката в 99% от случаите няма почти никакво отношение към "парт тайма" или "фул тайма", а към задкормилното устройство...
          Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 19-08-13, 08:38.

Коментар

Който го е страх от мечки не ходи в гората !

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Остави майтапа, ония ден чета, пак в нашия форум, 21 коня, 600 кила лодка, 21 възла. Това по морско му трябва да му викаме "но тайм". Щото почива перманентно...
              Това "парт тайма" почива,когато ти го оставиш да почива,а не когато то си иска.Преполага се,че точно у средата на ряката няма да му дадеш почивка.
              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
              Враца

Коментар

Колега, препоръчвам ти БМВ Х3 3.0д 2004-2006, то е в съотношение 30:70 преден към заден мост като компа му превключва много бързо при нужда и променя съотношението. Отделно има бутонче за изключване на динамичния контрол на стабилността (DSC) и тогава става весело и можеш да дрифтиш на воля. Ако те интересува имам едно за продажба в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от Ant0an^ Преглед на мнение
                  Здравейте! Интересува ме кои са моделите джипове след 2003 ( съвременни джипове), които да им се включва 4х4 отделно. Търся си джип до 20-25 000лв. който да е със задно и да можеш сам да си пускаш 4х4.
                  Благодаря!
                  Колега, нямах време да прочета много внимателно темата, ама виж това : http://jeep.avtograd.ru/systems/index.htm.
                  Ако дублирам поста на някой колега, моля извинение.

Коментар

Първоначално публикуван от Ant0an^ Преглед на мнение
                    Търся си джип, който да със задно предаване защото съм любител. Няма да го карам offroad... 4х4 ми трябва само за зимата. Търся по скоро нещо по спортно на външен вид като Infinity Fx 35 но мисля че то е постоянно 4х4 или автоматично се пуска...
                    За Фх мога да ти кажа,че нормално е 100% към задният мост,но след 19mph иначе до тази скорост си е 4х4 с плавно преминаване от 50/50 към 100/0 за задния мост абе с цел спортно усещане като чели е с задно (баш 350Z) по скоро е от гтр... тука е обяснил много добре човека "The ATTESA system defaults to 100% RWD unless it detects slippage from the rear, and can divert up to 50% of torque output to the front wheels. This is a performance-biased AWD system designed primarily for handling prowess: the transfer case cannot lock at a 50:50 split, or divert more than half the power to the front wheels. In especially hard cornering, ATTESA sends progressively less power to the front wheels to maintain the RWD handling bias. It does work well in snow." даже дори BMW не предлагат такова усещане карал съм и двете ( по малко) като Инфинитито бе ФХ45 (ще ми се/ търся си ) aаааa X-а дизелче (спрела работа) и май ти сега ме светна че и аз си търся баш това. Джип джип ама да си е като спортна кола, в това за мен Фх е най-доброто без да съм много запознат с експлоатацията и поддръжката ноооо от гледна точка на кефа Фх те кара да се чувстваш като във висока Z-ка най-спортно и директно ми идва, точно каквото търсиш ти та и аз като се замисля :/ а и винаго може да се изкефиш,че 4х4 е като на GT-R "100% RWD until slip occurs, clever lightweight packaging. Helps handling in good and bad conditions, you can tell people you have the AWD from a GT-R" Та това е всичко от мен. Май се поолях с Infiniti-то Ама е най-доброто,според търсеното (поне за мен) !!! Успех с избора !

Коментар

Първоначално публикуван от Driver2Dead Преглед на мнение
                      За Фх мога да ти кажа,че нормално е 100% към задният мост,но след 19mph иначе до тази скорост си е 4х4 с плавно преминаване от 50/50 към 100/0 за задния мост абе с цел спортно усещане като чели е с задно (баш 350Z) по скоро е от гтр... тука е обяснил много добре човека "The ATTESA system defaults to 100% RWD unless it detects slippage from the rear, and can divert up to 50% of torque output to the front wheels. This is a performance-biased AWD system designed primarily for handling prowess: the transfer case cannot lock at a 50:50 split, or divert more than half the power to the front wheels. In especially hard cornering, ATTESA sends progressively less power to the front wheels to maintain the RWD handling bias. It does work well in snow." даже дори BMW не предлагат такова усещане карал съм и двете ( по малко) като Инфинитито бе ФХ45 (ще ми се/ търся си ) aаааa X-а дизелче (спрела работа) и май ти сега ме светна че и аз си търся баш това. Джип джип ама да си е като спортна кола, в това за мен Фх е най-доброто без да съм много запознат с експлоатацията и поддръжката ноооо от гледна точка на кефа Фх те кара да се чувстваш като във висока Z-ка най-спортно и директно ми идва, точно каквото търсиш ти та и аз като се замисля :/ а и винаго може да се изкефиш,че 4х4 е като на GT-R "100% RWD until slip occurs, clever lightweight packaging. Helps handling in good and bad conditions, you can tell people you have the AWD from a GT-R" Та това е всичко от мен. Май се поолях с Infiniti-то Ама е най-доброто,според търсеното (поне за мен) !!! Успех с избора !

Защо не погледнеш някое SRT ?
                      WJ 4.7 Limited
                      0889 70 70 42

Коментар

Здравейте имам проблем със скоростната кутия на моя Кайен,казаха ми че била за смяназнаете ли някакви ориентировъчни цени на кутии втора употреба?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X