Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Дайхацу Териус и каравана.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Дайхацу Териус и каравана.

Здравейте!Търся си малка джипка около 4-5000 лв.Харесах си Д.Териус,обаче този двигател 1.3 ми се струва много слаб.До сега никога не съм имал Джипка,интересува ме ще мога ли от време на време да си дърпам караваната 800кг. или да си я дърпам с ВMW-то?Някой закачал ли е каравана на такъв “Джип“?Благодаря!

От: Мнения за Дайхацу Териус и каравана.

Ко, нее.

Погледни едно такова. Дифа му е малко по малък от на домакински миксер.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Благодаря!Стана ми ясно значи с БМВ-то ще си я дърпам.

Коментар

Отделно че няма тегло и тая каравана 800 кила така ще го усуче че ще видиш задния номер.
        Но по-малка и по-лека мисля няма да му е проблем!
        Аз съм дърпал 800 кг-ова с москвич 2140 в далечната 1988 год.но като вдигнех 70 почваше едно танцуване и така 10 години на к-г"Корал" че и кучетата от Лозенец ме научиха......
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Едно време гедерейците идваха на море с Трабанти, Вартбурзи и чат-пат нЕкоя Жигула, все с каравани. Може, значи. Териос е фул-тайм, това е плюс. Теглото му е съизмеримо с теглената каравана, което е проблем, както и келявите 80 коня.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

На го шашкайте човека, 800 килограмова каравана не е голяма и може да се влачи почти с всичко
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Има си Наредба 68/2003 за одобрение на типа и ясно са разписани условията на които трябва да отговаря МПС-то и прикачните устройства (вкл. килограми, надвес, спирачки).

Териосът е около 1'800 кг и е с 4х4 задвижване. Няма да се затрудни с тази каравана, още повече, че над 750 кг се изискват инерционни спирачки на прикачното устройство. Друг е въпроса дали водачът има необходимата правоспособност.
              Good guys drive Land Rovers!

Коментар

На Териос първа генерация в големия талон пише

F.1. 1550
                F.2. 1550
                F.3. 2950
                G. 1060

Коментар

То е ясно че може, въпросът е какво ти е направил Териосът, че да го юркаш така. Определено за маневриране около водоем с каравана ще е по-подходящ от почти всякакво BMW, но на дълъг път ще е изтезание и за машината, и за шофьора.

Коментар

Никакъв проблем , може спокойно да си я дърпаш .

Коментар

За марката джип не мога да дам мнение , то защото не съм и ги виждал, на снимка .Но парите който си ги определил за джип ще ти стигнат за баш джип ... поздрави от заяц..
                      Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Имам добри лични впечатления от Териос-може да изненада приятно с проходимост и маневреност.Но до там! Стабилността в завои и при страничен вятър,пригодността за "дълго" пътуване,комфорт на возене........ трудно ги откривам.А комбинацията на Тери+каравана би била наистина любопитна,ама ако духа по-силен вятър,моля Ви не минавайте в участъка Твърдица-Сливен-Петолъчката.

Коментар

800кг ще да е доста малка каравана... Ще я тегли, но най-вероятно ще забравиж за 5-та ск.... на стръмно може да запали съединителя...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

То и с 200 кубиков скутер ще я теглиш. В случая въпроса не е дали е възможно, а дали е целесъобразно.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Карах веднъж едно Териос. За малко да се обърна при тест- драйва, на продавача му изправиха косите, а и аз се притесних. Нямаше разбира се теглене на каравана и др. такива екстри. Освен това вътре е по-тясно от Самурая, честно.
                              По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X