Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LADA NIVA или JEEP CHEROKEE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LADA NIVA или JEEP CHEROKEE

Да се включа и аз, колега, каквото и да си купиш, ти ще си го караш! Гледай на теб да ти хареса. Прецени за какво ти трябва точно. Нива не съм карал никога, дори не съм се качвал, имах Пух, сега имам Гранд...разлика от небето до земята... JEEP-а ако не е много изморен ще те зарадва повече!

Коментар

Залагам 2 бири, че това си е чисто провокативна тема и нейното автор ще си остане с 1 мнение

Цвък, цвък, мишоче
      Последно редактирано от Насов; 24-06-13, 20:14.

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
        Тая тема е жестока! Няма начин да не се абонирам за нея.
        Има и по-жестока - преди време някой пусна тема Лада Нива c/y Nissan Patrol.
        С други думи колегата e имал предвид Албания с/у Съветския съюз.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

За разлика от абониралите се аз ще се разАбонирам . Нямам желание !
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

А пишете-лошо няма.
            Стига време да имате.
            Аз по принцип нямам,но днес и утре съм в отпуска и затуй мога да си позволя да похлопам по клавиатурата

Коментар

С други думи колегата e имал предвид Албания с/у Съветския съюз.
              Да ама какви бункери си имат Албанците ааа! Корава работа - като Нивяна!

Коментар

На мен повече ми прилича на " Пиян руснак преби армията на Лихтенщайин".Ама пък темата е супер....

Коментар

Хора защо спирате хубавата тема. И аз да изкажа мнение лично за мен черока е по-добър защото не обичам волана да да ми чупи ръцете в планината.После трудно се ката до болницата

Коментар

Е как успя да я изровиш тая тема?
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Който търси намира

Коментар

За по големи преходи комфорта е за предпочитане но за близкото дере нивата с едни тракторни гуми е много проходим джип за катерене .Нито Патрол (каймани) нито Гега (силварстоун) имат шанс (теглото). Може и това с главата и проходимостта да е фактор но е факт поне на 20 клипа с който разполагам. Друг факт е че нито аз (гега) нито патрола е правил някакви ремонти а за нивата не може да се каже същото. След всяка разходка по нещо дребно като заден мост и др. Та всеки джип си има достойнства които не бива да бъдат подценявани и зависи какво се търси. На колегата направил сравнението на Гега с Чероки коя кодина е гегата На въпроса проходимост :
                        За катерене -Нива (лека)
                        За коловози блата -чероки (високо)
                        Избора е ????? Твой

Коментар

Бе аз до сега на края на ни една разходка не съм виждал Нива.
                          Карах една 20000км. от нова и я продадох.
                          После си купих Джип. ....на старо.
                          Ми, няма нищо общо.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Ми, няма нищо общо.
                            Ако разходките са такива,че накрая им,дюзата на лебедката да е за смяна,горното е вярно.
                            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                            Враца

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              Ми, няма нищо общо.
                              Ми те Нивите са малко,а останалите са в бокса за ремонт.
                              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                                Ми те Нивите са малко,а останалите са в бокса за ремонт.
                                На времето бяхме взели една Нива, карахме я около 10х.км и с ГОЛЯМА радост я продадохме....
                                Започна се от кондензаторчета на запалването и се приключи със скъсана предна главина (падането на предно колело бе предотвратено само от това, че колегата е карал бавно и спирачния апарат е успял да задържи диска с колелото).
                                Това - при съвсем нормален асфалт в града - по градски булевард във Варна без дупки - имаше по него време и такива
                                От тогава нито аз, нито някой от колегите иска въобще да чуе за НИВА...
                                Евала им правя на експлоатантите на НИВА - здрави нерви имат
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X